Başkan Büyükkılıç personel ile  bayramlaştı

Başkan Büyükkılıç personel ile  bayramlaştı

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Ramazan Bayramı sonrası ilk mesai gününe  bayram süresince fedakârca görev yapan belediye personeliyle bayramlaşarak start verdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, 3 günlük Ramazan Bayramı sonrası ilk mesai gününde Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası ve ek Hizmet Binası, Makine İkmal ve Onarım Daire Başkanlığı Atölyesi, İtfaiye Daire Başkanlığı, KASKİ ve KCETAŞ birimlerinde görev yapan personelle bir araya gelerek bayramlaştı.                                                                  

İlk olarak Makine İkmal ve Onarım Daire Başkanlığı Atölyesi’ne giden Başkan Büyükkılıç, burada çalışanların geçmiş bayramını kutlayarak şöyle konuştu  “Cenab-ı Allah’a şükürler olsun bir bayramı daha geride bıraktık ama mesai başlar başlamaz da kardeşlerimize koştuk. Onlarla hem bayramlaşalım, hem görüşelim, hem varsa bir talepleri dinleyelim anlayışı içerisinde bayramlarını tebrik ediyorum”            

Büyükkılıç, personelin sağlıklı huzurlu, aileleriyle, yakınlarıyla, dostlarıyla daha nice bayramlara erişmelerini temenni ederek şöyle konuştu “Hepinizin gözlerinden öpüyorum. Bizim yüz akımız olan, Kayseri Büyükşehir Belediyemizin hizmetleriyle çalışıp hizmet eden canlarımıza minnet duyuyor, teşekkür ediyoruz”

Daha sonra Büyükşehir Belediyesi Ek Hizmet Binası’na geçen Başkan Büyükkılıç, burada da çalışanların bayramını tebrik etti.                                     

Büyükkılıç, ardından Kayseri Su ve Kanalizasyon İdaresi  Genel Müdürlüğü’ne giderek, KASKİ ekibinin Ramazan Bayramı’nı kutladı.                                       

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, daha sonra Hizmet Binası Meclis Salonu’nda personelle bir araya geldi. Genel Sekreter Hüseyin Beyhan, Genel Sekreter Yardımcıları Bayar Özsoy, Hamdi Elcuman, Serdar Öztürk ve Ali Hasdal ile daire başkanları, müdürler ve tüm personelle buluşan Başkan Büyükkılıç “Değerlerine bağlı, insanlara hizmeti ibadet bilen bir anlayış ile ‘elhamdülillah’ diyor, şükrediyoruz”ifadesini kullandı.                    

Başkan Büyükkılıç son olarak yangın, afet ve yaşanan kazalara karşı halkın mal ve can güvenliğini koruyan, her türlü olumsuzluğa karşı gece gündüz demeden görev yapan İtfaiye Daire Başkanlığı ve elektrik birimi olan KCETAŞ’ı da ziyaret ederek, tüm personellerin geçmiş bayramını kutladı.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor