Başkan Büyükkılıç okul ziyaretlerini sürdürüyor

Başkan Büyükkılıç okul ziyaretlerini sürdürüyor

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, her fırsatta gerçekleştirdiği okul ziyaretlerine Doğa Koleji ve Yahya Kemal Beyatlı Ortaokulu ile devam etti. Öğrencilerin ilgisi ve sevgisiyle karşılaşan Büyükkılıç, öğrenci ve öğretmenlerle sohbet etti. Büyükkılıç ayrıca, Konya’da düzenlenen Okul Sporları Yıldızlar Türkiye Şampiyonası’nda Türkiye ikincisi olan Yahya Kemal Beyatlı Ortaokulu Dart Takımıyla da bir araya gelerek, öğrencileri tebrik etti.

‘Öğrenci Dostu’ belediyecilik faaliyetlerinin en güzel örneklerini kayseri’de sergileyen Başkan Büyükkılıç, her fırsatta gerçekleştirdiği okul ziyaretlerini aralıksız sürdürürken, öğrenci ve öğretmenlerle sohbet ederek talep ve önerilerini bizzat dinliyor. Büyükkılıç, gerçekleştirdiği okul ziyaretlerine Doğa Koleji ile devam etti. Okul ziyaretinde minik öğrencilerin ilgi ve sevgisiyle karşılaşan Büyükkılıç, minikleri çok sevdiklerini ve onların en kaliteli eğitimle, ülkeye faydalı bireyler olarak yetişmelerini çok önemsediklerini belirtti. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, burada, öğrencilerle eğlenceli ve samimi sohbetinin ardından, öğretmenlerle de görüşerek talep ve önerilerini bizzat dinledi. Başkan Büyükkılıç, öğretmenlere kutsal bir mesleği icra ettikleri ve donanımlı, ülkesine ve milletine faydalı nesiller yetiştirdikleri için teşekkür ederken, öğretmenlerde eğitime olan desteklerinden ve dolayı Büyükkılıç’a teşekkür etti. Başkan Büyükkılıç, ziyaret sonunda minik öğrenciler ve öğretmenlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

TÜRKİYE İKİNCİSİ GENÇLERE ZİYARET

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Konya’da ya düzenlenen Okul Sporları Yıldızlar Türkiye Şampiyonası’nda kayseri’yi temsil ederek Türkiye ikincisi olan, Yahya Kemal Beyatlı Ortaokulu Dart Takımını ziyaret etti. Şampiyonada Türkiye ikincisi olan sporcuları ve antrenörleri Müge Kat’ı tebrik eden Büyükkılıç, genç sporcularla hatıra fotoğrafı çektirdi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”