BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ KURSİYERLERİ YALNIZ BIRAKMADI

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ KURSİYERLERİ YALNIZ BIRAKMADI

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür A.Ş.’ye ait Göznuru Tesisleri’nde kursiyerleri ziyaret ederek, yeni eğitim döneminin hayırlı olmasını temenni etti.

Büyükşehir Belediyesi Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür A.Ş. -KAYMEK’in şehir merkezi ve tüm ilçelerde bulunan tesislerinde koronavirüs ile mücadele kapsamında yeni normalleşme süreciyle birlikte yüz yüze eğitime geçiş yapıldı.Merkezde 21, ilçelerde 16 adet tesisiyle faaliyetlerini sürdüren KAYMEK’in Göznuru Tesisleri’nde kursiyerleri ziyaret eden Başkan Büyükkılıç, yeni eğitim döneminin hayırlı olmasını dileyerek, her kademedeki eğitmenlere ve yöneticilere teşekkür edip, kursiyerlere başarılar diledi.

KAYMEK’in 5 bin 500 kursiyeriyle, uzman kadrosuyla, hem gençleri sınava hazırladıklarını, hem de ev hanımlarının el becerilerinin geliştirilmesinde büyük bir rol oynadığını ifade eden Başkan Büyükkılıç, Kayseri’nin 16 ilçesinde de Gençlik ve Kadın Merkezleri’nin olduğunu ve merkez ya da taşra ayrımı yapmadan Kayseri’ye aynı oranda hizmet ettiklerini dile getirdi.

Pandemi sürecinin tamamen bitmesi için mutlaka aşı ile ilgili uygulamalara sahip çıkılması gerektiğini vurgulayan Başkan Büyükkılıç, öğrencilere aşı konusunda da bilgilendirmelerde bulunarak şöyle konuştu. “Antikor oluşması, bağışıklık sisteminin çalışması ya hastalığı geçirmekle ya da aşı olunmakla olur. Temenni etmeyiz, kimse hastalığı geçirmesin. Niye, nerede duracağını bilemiyoruz. Genç genç canlarımızı, o tanıdığımız bildiğimiz yüzlerce, binlerce simayı aldı götürdü. Adı üstünde salgın bir tablo, salgın bir hastalık. Şimdi inşallah bu geride kalır diyoruz. Kayseri’mizde de çok şükür son dönemde takip ettiğimiz kadarıyla rakamlar bizi kısmen de olsa rahatlatacak boyutta ama temennimiz hiç rakamın olmaması.”

Başkan Büyükkılıç, tesislerdeki bölümleri tek tek ziyaret edip, el emeği göz nuru eserleri ilgiyle izleyerek, kursiyerlerle de sohbet etti.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı

2 kilometrelik kuyruğu görenler gözlerine inanamadı

Spor A.Ş.'den 11. Yeşilay Bisiklet Turu

Büyükkılıç’tan bilim ve bilişim projeleri

“KAYBİS yeni sezonunu açtı”

Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek

“Seçimsiz geçecek 4 yılı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor”

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı

1 Mayıs kutlamalarında yoğun güvenlik önlemleri alındı

Hobi bahçelerinin yeni sakinleri belli oldu

Melikgazi’de kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor

Yağmur suyu taşkını asfaltı çökertti

Domates fidesi dağıtım etkinliğine davet

Öğrenciler yaptıkları uçurtmaları gökyüzü ile buluşturdu

“Kentsel dönüşümle sosyal dönüşümü birlikte gerçekleştiriyoruz”

CHP heyetinden Başkan Büyükkılıç’a hayırlı olsun ziyareti