Başkan Büyükkılıç KASKİ’de değerlendirme toplantısına katıldı

Başkan Büyükkılıç KASKİ’de değerlendirme toplantısına katıldı

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nde yatırım değerlendirme toplantısı yapıp “Amacımız Kayseri’mizi daha yaşanılabilir konum ve duruma getirmektir” değerlendirmesinde bulundu.

Büyükşehir Belediyesi’ne ait Kayseri’deki su ve kanalizasyon işlerinden sorumlu altyapı kuruluşu KASKİ’de Genel Müdür Özgür Özdemir, üst düzey yöneticileri ve daire başkanları ile toplantı gerçekleştirerek, proje ve yatırımları değerlendiren Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, yol haritasını çizmek için bir araya geldiklerini ifade etti.

KASKİ Genel Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda gerçekleşen genel değerlendirme toplantısında bir araya geldiklerini vurgulayan Başkan Büyükkılıç, burada yaptığı açıklamada, “KASKİ’mizde altyapı kuruluşumuzun yaptığı, yapacağı çalışmaları değerlendirmek amacıyla değerli genel müdürümüz, yardımcıları daire başkanlarımızla bir araya gelmiş bulunuyoruz. Amacımız Kayseri’mizi daha yaşanılabilir konum ve duruma getirmektir. Tabi gerek dünya konjonktüründe gerekse ülkemiz bağlamında olan bitenleri göz ardı etmeden yol haritamızı çizmek, öncelikli yatırımlarımızı bir kez daha gözden geçirmek, bundan sonraki süreçte daha da dikkatli davranarak yol almak amacıyla bir araya gelmiş bulunuyoruz” diye konuştu.

Gerçekleştirdiği toplantıda KASKİ’yi ‘yüz akımız’ şeklinde niteleyen Büyükkılıç, “Her zaman yüz akımız olan, Kayseri’mizin gururu olan KASKİ’mize ve onun değerli ekibine burada teşekkür ediyorum. Yapılacak çalışmaların şehrimiz için ilçelerimiz için hayırlı uğurlu olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.

Toplantı sonrasında KASKİ’nin birimlerini gezen Başkan Büyükkılıç, çalışmalar hakkında bilgi aldı.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

'Dijital yaşam ve iletişim'

Vali Çiçek’ten Türkiye Şampiyonu takıma 100 bin lira ödül

‘Büyük Su Projesi’ başladı

"Türkiye'de ilk olan sistemle geri dönüşüme katkı sağlıyoruz"

Kitap Fuarı ve Şenliği ziyaretçi akınına uğradı

Hobi bahçelerinde kuralar noter huzurunda çekilecek

Kadın kooperatifleri sayısı 43'e ulaştı

“Bu fuar, iş arayan ile işverenleri buluşturacak”

Kayseri'de şimşekler geceyi aydınlattı

Pusatlı mahallesinde yağmur duası yapıldı

“madde bağımlılığı” eğitim programı

İhtiyaç sahibi ailelere ‘220 ton süt’ desteği

Pazar kültürü Melikgazi’de hayat buluyor

Uğurevler’e modern pazar yeri

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik