BAŞKAN AKAY’A GENÇ ÇİFTÇİLERİN ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

BAŞKAN AKAY’A GENÇ ÇİFTÇİLERİN ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

Ebiç Mahallesi’nden gelen genç çiftçiler Başkan Hüseyin Akay’ı makamında ziyaret ettiler

Kayseri’nin Kocasinan ilçesine bağlı Ebiç Mahallesi’nden gelen genç çiftçiler, Çiftçi Meclisi Üyesi Abdulkadir Çelik ile birlikte Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay’ı makamında ziyaret ettiler. Kayseri Şeker’in genç çiftçileri, Başkan Akay’a desteklerinden dolayı teşekkürlerini ilettiler.

Sürdürülebilir Tarım adına genç çiftçilerin büyük önem taşıdığına dikkat çeken Başkan Akay, ziyaretin kendilerini hayli mutlu ettiğini belirterek, “İşini seven, sahiplenen, üreten güzel yürekli genç çiftçi kardeşlerimizi, Kayseri Şeker’de ağırlamaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Tarımın geleceği olan çiftçi kardeşlerimize ziyaretleri için teşekkür ediyorum” dedi.

Ebiçli genç çiftçiler ise Kayseri Şeker’in Hüseyin Akay liderliğinde daha büyük hedeflere çok kısa sürede ulaşacağına inandıklarını belirterek, pancar tarımının sürdürülebilir olması adına var güçleriyle mücadele edeceklerini söylediler.

Günün diğer ziyaretçileri Yamaçlı Belediye Başkanı Şaban Altıntaş, Belediye meclisi üyeleri ve Çiftçi Meclisi Üyesi Hacı Ömer Ceylan oldu. Ziyarette, Başkan Akay ile çiftçilerin, öneri, istek ve sorunları hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunan Belediye Başkanı Altıntaş ve beraberindekiler, Kayseri Şeker’in ekonomiye, çiftçiye ve sektöre olan katkısı nedeniyle teşekkürlerini ilettiler.

Başkan Akay ise Kayseri Şeker olarak, fabrikaların yer aldığı şehirlerin kalkınmasında rol sahibi olmanın öncelikli hedefleri olduğunu belirterek, “Bu çerçevede görüş alışverişinde bulunduğumuz Yamaçlı Belediye Başkanımız Şaban Altıntaş'a ve beraberinde belediye meclis üyelerine, ziyaretleri için teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Ziyaretlerin devamında, Yozgat’ın Boğazlıyan İlçesi’ne bağlı Özler Köyü genç çiftçileri, Başkan Akay ile makamında bir araya geldiler. Tarım ve Şeker Sektörü üzerine fikirlerini Başkan Akay ile paylaşan genç çiftçiler, sektörün geleceği üzerine bir süre karşılıklı görüş alışverişinde bulundular.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”

KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç'a "birlik" vurgusu

Yeni dönemin ilk kırsal ziyaareti Yamaçlı'ya

Melikgazi'nin imajı kentsel dönüşümle yenilenmeye devam ediyor