BAŞKAN PALANCIOĞLU´DAN MİLLİ TEBRİK

BAŞKAN PALANCIOĞLU´DAN MİLLİ TEBRİK

?BAŞARILARIMIZ MİLLİ TAKIMLARIMIZ İLE DEVAM EDİYOR?

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Türk Milli Futbol Takımı´nın dünya şampiyonu Fransa karşısındaki aldığı 2-0´lık galibiyetinden dolayı tebrik etti.

Türk Milli Futbol Takımı´nın dünya şampiyonu Fransa karşısında aldığı galibiyetinden dolayı ülke olarak son derece gurur duyduklarını belirten Melikgazi Belediye Başkanı Başkan Mustafa Palancıoğlu, şöyle dedi:?Bir devlet politikası olarak son yıllarda spora yapılan yatırımlar ile gençlerimizin spor yapmasına imkân tanındığı gibi sonuçları ve başarıları ile de gurur duyulmaya başlanılmıştır. Ayrıca, her ildeki sporcularımız çeşitli branş ve spor alanlarında ulusal düzeyde başarılar elde etmektedir. Bu başarılar ülkemizin gurur kaynağı olduğu gibi birlik ve beraberliğimizi pekiştirmektedir. Tek yürek, tek ses ve tek birliktelik oluşmasına vesile olmaktadır.?

Türk Milli Futbol Takımı´nın galibiyetinin özellikle Avrupa´da ve dünya da büyük bir ses getirdiğini ve gündem oluşturduğunu her yerde Türkiye´nin konuşulduğunu ifade eden Başkan Palancıoğlu, Türk Milli Futbol Takımı oyuncularını ve yöneticilerini kutladığını ve başarılarının devamını dilediğini sözlerine ekledi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti