BAŞKAN PALANCIOĞLU

BAŞKAN PALANCIOĞLU

GESİ´DE İNŞAAT TAMAMLAMA SİGORTASI PROJESİNİ AÇIKLADI

Talas Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı´nın AK Parti Melikgazi Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Gesi´de düzenlenen mahalle toplantısında yıllarca binası bitmeyen vatandaşların mağduriyetini çözecek İnşaat Tamamlama Sigortası Projesini açıkladı.

31 Mart seçimleri kapsamında çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Başkan Palancıoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Gökhan Ülke, İlçe Kadın Kolları Başkanı Nadire Arık, yürütme kurulu üyeleri ve belediye meclis üyesi adaylarıyla Gesi Güney, Cumhuriyet, Bahçeli, Bağpınarı, Gesi Kuzey, Fatih ve Kayabağ bölgesindeki vatandaşlarla bir araya geldi.

Samimi ortamda sohbetin gerçekleştiği toplantının açılışında konuşan İlçe Başkanı Gökhan Ülke, ?Hizmet belediyeciliği genel siyasette söz sahibi olur noktasına gelmiştir. Yani diğer taraftan bakacak olursak biz yerel siyasette kazandığımız başarıların neticesinde genel siyasette de başarılıyız.? dedi.

Gönüller kazanmak için yola çıkan Talas Belediye Başkanı ve Melikgazi Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa Palancıoğlu ise, şehirlerin de canlı varlıklar olduğunu belirterek, ?Her geçen gün yeni ihtiyaçlar ortaya çıkıyor. Dolayısıyla bu ihtiyaçları en iyi şekilde karşılamak gerek. Şehrin vizyonu belediye başkanının vizyonuyla doğru orantılıdır.? diye konuştu.

Başkan Palancıoğlu, Talas´ta yapılan çalışmalarla ilgili, ?Organize sanayi yok, serbest bölge yok. Kıt kanaat imkânlarla çok güzel hizmetler yaptık. Hayırseverlerimizi kanalize ederek Büyükşehir Belediyemizle işbirliği yaptık. Vatandaşlarımızdan dualar aldık.? ifadelerini kullandı.

Kayseri´nin hayırseverlikte Türkiye´de örnek şehir olduğuna dikkat çeken Palancıoğlu, bu kültürün diğer şehirlere yayılması durumunda ülkenin iki kat büyüyüp kalkınacağını söyledi.

Palancıoğlu, Melikgazi´de göreve gelmesiyle klasik belediyeciliğin dışında farklı hizmetler yapacaklarını anlatarak şunları söyledi:

?Aile ve gençlik odaklı çalışmalar yapacağız. Esnafımıza sahip çıkmak için ?Esnaf Masası´ gibi Türkiye´ye örnek olacak çalışmalar gerçekleştireceğiz. Hükümetimize şuana kadar yapılmayan bir proje götüreceğiz. İnşaat Tamamlama Sigortası ya da teminatı diye bir tasarı yapıp, binaların yıllarca tamamlanmamasının önüne geçeceğiz. Bu sigorta ile müteahhitler sigorta bedelini önce ödeyip sonra binaya başlayacak. Binanın tamamlanan kadarıyla sigortaya yatırdığı para müteahhide geri ödenecek. Eğer bina tamamlanamazsa TOKİ veya belediyeler işi sigorta bedelleriyle bitirecek. Böylece 5, 10, 15 yıl dairesini bekleyen vatandaşlarımızın mağduriyeti olmayacak.?

Konuşmaların ardından mahalle sakinlerinin görüş, istek ve talepleri dinlendi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı