BAŞKAN PALANCIOĞLU

BAŞKAN PALANCIOĞLU

ESENTEPELİ KADINLARLA

Talas Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı´nın AK Parti Melikgazi Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Melikgazi Esentepe Mahallesindeki kadınlarla bir araya geldi.

31 Mart´taki yerel seçimler kapsamında çalışmalarını sürdüren Başkan Palancıoğlu, eşi Emel Palancıoğlu, AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Gökhan Ülke, İlçe Kadın Kolları Başkanı Nadire Arık, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Osman Keşoğlu ve teşkilat üyeleriyle Esentepe Mahallesinde kadınlar için düzenlenen toplantıya katıldı.

Toplantının açılışında konuşan AK Parti Melikgazi Kadın Kolları Başkanı Nadire Arık, ?Biz kadın kolları olarak sandık odaklı ev sohbetleri adı altında 81 mahallemizin her bir köşesinde toplantılar yapıyoruz.? dedi.

AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Gökhan Ülke de, 31 Mart seçimlerini sadece yerel bir seçim olarak görmediklerini anlatarak, ?24 Haziran seçimlerindeki zaferimizin taçlandırılacağı seçim olarak çalışıyoruz, çabalıyoruz. Sizlerin de bulunduğunuz mahallelerde birer kadın kolları başkanı ve ilçe başkanı gibi çalışmanızı istiyoruz. Çok inandığım ve Türkiye için çok önemli bir kıymet olan Sayın Mustafa Palancıoğlu başkanımızın en yüksek oyla seçilebilmesi için çalışıyoruz.? ifadelerini kullandı.

Talas Belediye Başkanı ve Melikgazi Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa Palancıoğlu ise, kadınlarla bir araya gelmekten dolayı duyduğu memnuniyeti belirterek, Melikgazi´nin 600 bine yaklaşan nüfusuyla büyük bir ilçe olduğunu söyledi.

Bu nedenle buradaki sorumluluğun farkında olduklarını belirten Başkan Palancıoğlu şöyle konuştu: ?Zaten ben çalışmayı seven bir mühendisim. İnşallah kadın kardeşlerimizle çok fazla çalışacağımızı düşünüyorum. Sağ olsun eşim hep destek veriyor. Biz Talas´ta başarı yakaladıysak bunu kadın kardeşlerimizle birlikte sağladık. Kendileriyle her zaman bir araya geldik. Çünkü mahallenin dertleri, ihtiyaçları ve çözümleriyle en çok sizler ilgilisiniz. Bu kapsamda hanım kardeşlerimiz gerek teşkilat, gerekse hizmetsel olarak önemli bir yere sahip.?

Toplantı, konuşmaların ardından çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı