BAŞKAN GÜLCÜOĞLU

BAŞKAN GÜLCÜOĞLU

VATANDAŞLA İÇ İÇE OLMAYA DEVAM EDİYOR

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu; gerçekleştirdiği ziyaretlerle halkın içinde olmaya ve istekleri yerinde dinlemeye devam ediyor. Başkan Şinasi Gülcüoğlu; Halka hizmet hakka hizmet şiarı ile çıktığımız bu yolda Bünyanlı hemşerilerimizin layık olduğu hizmetin sağlanması öncelikli hedefimizdir? değerlendirmesinde bulundu?.
Başkan Şinasi Gülcüoğlu ?Vatandaşlarımızın yapılan hizmetlerden ve çalışmalarımızdan memnun olduklarını görünce mutlu oluyoruz. İlçemizde yıllardır yapılmayan hizmetleri yapıyor, sosyal ve kültürel belediyeciliğin sorumluluklarını yerine getiriyoruz? değerlendirmesinde bulundu?
Göreve geldikleri günden bu güne kadar olan sürede Belediyenin makam odasının kapılarını vatandaşlara sonuna kadar açtıklarını ifade eden Başkan Gülcüoğlu;? Vatandaşlarımızla çarşıda, pazarda, mahallede, köyde sürekli bir araya geliyoruz. Hemşehrilerimizin isteklerini hep yerinde dinliyoruz, çözülmesi için gayret ediyoruz. Vatandaştan kaçan değil, vatandaşın ayağına giden, onları dinleyen çözüm üreten, onlarla sürekli hemhal olan bir Belediyecilik anlayışı ile hizmet üretmeye devam ediyoruz. Şeffaf belediyecilik anlayışının bir gereği olarak kapılarımız hemşehrilerimize her zaman açık. Halkımızla iç içe olmanın, onların sorunlarına çözüm üretmenin huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz ?şeklinde konuştu.
Vatandaşlar ise her zaman kolayca ulaşabildikleri kendileri gidemeseler de, kendilerine gelen bir başkana sahip oldukları için mutlu olduklarını belirterek Başkan Şinasi Gülcüoğlu´na güler yüzü ve hizmetleri için teşekkür ettiler.


Haber Kaynak : İHA

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor