BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR,

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR,

´´YÜREĞİ TERTEMİZ OLAN KAYSERİ HALKINA TERTEMİZ BİR MEYDAN YAKIŞIR´´

İlk günden beri her akşam ailesiyle birlikte demokrasi nöbetine destek olan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, günlerdir meydanda sabahlayan vatandaşlarımız için belediyenin bütün imkanlarını seferber ediyor. Özellikle temizlik işine önem veren Başkan Çolakbayrakdar, ´´tertemiz yüreğiyle nöbet tutn vatandaşlarımıza elbette tertemiz bir meydan yakışır´´ açıklamasında bulundu. Başkan Çolakbayrakdar, ayrıca binlerce vatanseverlere kendi elleriyle çorba, sandviç, limonata, su ve çeşitli yiyecekler ikram ediyor. Dağıtılan yiyecek ve içeceklere binlerce vatansever büyük ilgi gösteriyor.
Meydanlarda kardeşlik ruhunun sergilendiğine vurgu yapan Başkan Çolakbayrakdar, ?15 Temmuz Cuma akşamı devletimize ve milletimize karşı ağır bir darbe vurulmak istenmiştir. Milletin iradesine, devletin bekasına kast eden bu girişim karşısında başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere millet olarak dimdik durduk ve durmaya da devam ediyoruz. Bu cennet vatanı karıştırmak isteyenlere gereken cevabı millet vermiştir. Günlerdir meydanlarda demokrasi nöbeti tutan, sabahları kalkıp işlerine giden aziz milletimiz bütün dünyaya eşi benzeri görülmemiş bir mesaj vermiş oldular. Allah birliğimizi, dirliğimizi, bütünlüğümüzü daim etsin, bozmak isteyenlere fırsat vermesin. Biz de Kocasinan Belediyesi olarak, haberi duyar duymaz harekete geçtik ve üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştık. Vatandaşımızın hayatını kolaylaştırmak için milletin imkânlarını millete seferber ettik. Tertemiz yüreğiyle sabahlara kadar nöbet tutan vatandaşlarımıza tertemiz bir meydan sunabilmek için ekiplerimizi de seferber ettik. Bizler bu vatanın öz evlatları olarak vatanımızı
çiğnetmemek için, bayrağımızı indirtmemek için, ezanımızı dindirtmemek için birlik ve beraberlik içerisinde dün olduğu gibi bugünde dimdik ayakta duracağız. Sayın Cumhurbaşkanı´mızın dediği gibi iri olacağız, diri olacağız ve hep beraber Türkiye olacağız.´´ diye konuştu.
Kocasinan Belediyesi temizlik ekibi günün ağarmasıyla birlikte modern araçlarla çevreyi temizleyerek alanı, akşam devam edecek olan demokrasi nöbetine hazır hale getiriyor. Demokrasi nöbeti sırasında oluşan çöpleri kutularından boşaltarak çöp yığınlarının önlenmesi engelleyen ekipler, sabahın ilk ışıklarıyla birlikte geniş kapsamlı temizlik çalışmaları yapıyor. Yapılan çalışmalarla her sabah cumhuriyet Meydanı tertemiz hale getiriliyor.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Kayseri Liseliler buluştu

İşaret diliyle ‘afeti’ öğrendiler

Yıldırım Beyazıt mahallesinde kat karşılığı ihale yapılacak

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret

3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor

Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret

19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası

Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”

Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı KAYÜ’de konferans verdi

Kayseri OSB'de 3. nizamiyenin temeli atıldı

‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı