BAŞKAN ÇELİK´TEN

BAŞKAN ÇELİK´TEN

VALİ DÜZGÜN´E VEDA, VALİ KAMÇI´YA HOŞ GELDİN YEMEĞİ?

Başkan Çelik´ten Vali Kamçı´ya ?Hoş geldin ? yemeği? Valiler kararnamesi ile Kayseri´den ayrılan Vali Orhan Düzgün ile Kayseri´ye atanan Vali Süleyman Kamçı onuruna Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik tarafından bir iftar yemeği verildi. Başkan Çelik, yaptığı konuşmada Kayseri´de yöneticilerin uyum içinde çalıştığının altını çizdi ve bu uyumun huzuru getirdiğini vurguladı?
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik halef ve selef valiler onuruna verdiği yemeğe eşi İkbal Çelik ile birlikte katıldı. Başkan Çelik, Kayseri protokolünün katıldığı yemekte konuklarını tek tek karşıladı.
Yaptığı konuşmada Vali Orhan Düzgün ile uyum içinde çalıştıklarını ifade eden Başkan Mustafa Çelik, "Bundan sonra da yolu ve bahtı açık olsun. Farklı makamlarda yine bu vatan ve millet için çalışacağından eminim" dedi. Yeni vali Süleyman Kamçı´ya da "Hoş geldiniz" diyen Başkan Mustafa Çelik, "Huzurlu bir şehre geldiniz. Uyum içinde çalışan bir ekibiniz olacak. Bu şehri yönetmekten zevk alacaksınız ve gurur duyacaksınız" şeklinde konuştu.
Başkan Çelik daha sonra Vali Orhan Düzgün´e bir halı hediye etti. Kendisi için özel bir gün olduğunu belirten ve bunun için teşekkür eden Vali Orhan Düzgün de "Meslekte büyüğüm olan ve örnek aldığım Valimiz Süleyman Kamçı´ya görevi devrettim. Kayseri´de başta belediye başkanımız ve garnizon komutanımız olmak üzere herkesle uyumlu bir çalışma ortamı geçirdik. İşbirlikleri ve vefakar davranışları için şükranlarımı arz ediyorum" değerlendirmesinde bulundu?
Yeni Vali Süleyman Kamçı da, Kayseri´de valilik yapmayı çok arzu ettiğini belirtti ve bunun gerçekleşmiş olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kayseri´yi tanıdığını, güzel ve uyumlu bir şehir olduğunu bildiğini ifade eden Vali Kamçı, "Bizden önceki meslektaşlarımız çok başarılı hizmetler yaptılar. İnşallah biz de bu uyumu daha ileri götürmeye çalışacağız" diye konuştu.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“madde bağımlılığı” eğitim programı

İhtiyaç sahibi ailelere ‘220 ton süt’ desteği

Pazar kültürü Melikgazi’de hayat buluyor

Uğurevler’e modern pazar yeri

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı