BAŞKAN ÇELİK İLE KONUŞAN HATİCE TEYZE,

BAŞKAN ÇELİK İLE KONUŞAN HATİCE TEYZE,

"VATANIMA KURBAN OLURUM"

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, her gün demokrasi nöbeti için gittiği Cumhuriyet Meydanı´nda gece boyunca birkaç kez alanı dolaşıyor ve vatandaşları dinliyor. Başkan Çelik, demokrasi nöbetinin yedinci gününde yüz binlerin düşüncesine tercüman olan Hatice Çolak Teyze ile karşılaştı. Hatice Teyze, kaç gündür gözyaşı döktüğünü belirterek "Vatanıma, milletime, devletime kurban olurum" ifadelerini kullandı.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, demokrasi nöbeti tutan halkın içerisine sürekli giriyor ve onlarla sohbet ediyor. Başkan Çelik, Cumhuriyet Meydanı´nı gezerken elinde bayrağıyla demokrasi nöbetine gelen Hatice Çolak ile karşılaştı. Başkan Çelik, Hatice Teyze ile bir süre sohbet ederek hal hatır sordu. Yaşananlar nedeniyle günlerdir gözyaşı döktüğünü belirten Hatice Çolak, "Vatanımıza, milletimize, devletimize kurban olurum" ifadelerini kullandı. Hatice Çolak, Başkan Çelik´e de "Allah sizleri korusun" diye dua etti.
Başkan Mustafa Çelik, gece boyunca Cumhuriyet Meydanı´nın dört bir köşesini dolaştı ve katılan tüm vatandaşlarla selamlaşmaya çalıştı. Bir ara vatandaşlarla birlikte oturup çiğ köfte yiyen Başkan Çelik, bir başka grupla da bir süre oturarak çay içti. /resimler/2016-7/22/1713589595238.jpg
GELİN İLE DAMAT DA NÖBETE KATILDI
Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, Cumhuriyet Meydanı´ndaki demokrasi nöbetine katılanlar arasında bulunan gelin ve damatla da karşılaştı. Başkan Çelik, düğün gecelerinde nöbet için Cumhuriyet Meydanı´na gelen Derya ve Sefer Tüysüz çiftini kutlayarak, "Doğrusu evlatlarımızın bu denli hassas olması, bu dertle dertlenmeleri bizleri ziyadesiyle memnun ediyor ve gururlandırıyor. Genç çiftimize bir ömür boyu sağlık, huzur ve mutluluk diliyorum" dedi.
Vali Süleyman Kamçı, Kayseri Milletvekili Sami Dedeoğlu ve Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da genç çifti kutladı.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Domates fidesi dağıtım etkinliğine davet

Öğrenciler yaptıkları uçurtmaları gökyüzü ile buluşturdu

“Kentsel dönüşümle sosyal dönüşümü birlikte gerçekleştiriyoruz”

CHP heyetinden Başkan Büyükkılıç’a hayırlı olsun ziyareti

Büyükşehir’in hobi bahçeleri kura çekimi başladı

Başkan Büyükkılıç'tan Yeşilhisar ve Yahyalı odaklı "Turizm" istişaresi

Başkan Palancıoğlu Brüksel’de Türkiye’nin sesi oldu

Kayseri Büyükşehir'den 18 milyon TL'lik eğitim desteği

Ekmeğe zam yolda

'Dijital yaşam ve iletişim'

Vali Çiçek’ten Türkiye Şampiyonu takıma 100 bin lira ödül

‘Büyük Su Projesi’ başladı

"Türkiye'de ilk olan sistemle geri dönüşüme katkı sağlıyoruz"

Kitap Fuarı ve Şenliği ziyaretçi akınına uğradı

Hobi bahçelerinde kuralar noter huzurunda çekilecek

Kadın kooperatifleri sayısı 43'e ulaştı