BAŞKAN ÇELİK:

BAŞKAN ÇELİK:

"17 DEĞİL 117 GÜN DE OLSA NÖBETTEYİZ"

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik demokrasi nöbetinin 17´inci gününde, nöbete 7 Ağustos Pazar gününe kadar aynı coşkuyla devam edeceklerini söyledi. Başkan Çelik, "17 gün değil 117 gün de olsa alanları terk etmeyeceğiz" dedi.
Cumhuriyet Meydanı demokrasi nöbetinin on yedinci gününde de on binlerce Kayserili tarafından dolduruldu. Nöbete Sanatçı Ender Doğan da katıldı. Ender Doğan, "Peygamber ocağı olan ordumuzun FETÖ´nün ocağı olmasına izin vermeyeceğiz" dedi ve 15 Temmuz için bestelenmiş bir şarkıyı okudu.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de her zaman olduğu gibi yine nöbetteydi. Başkan Çelik, alanı dolduran hemşehrilerini selamladıktan sonra 7 Agustos Pazar gününe kadar aynı coşkuyla demokrasi nöbetine devam edeceklerini belirtti. Başkan Çelik, "17 değil 117 gün de olsa nöbet yerini terk etmeyiz" mesajı verdi.
Başkan Çelik daha sonra meydanı dolaşarak vatandaşlarla bir araya geldi. Bu sırada İl Müftüsü Şahin Güven aziz şehitlerimiz ve vatanımızın birlik ve bütünlüğü için dua yaptırdı. Küçük bir kız çocuğu da "Türklerin Gemisi" adlı şiiri okudu.
Meydanı gezen Başkan Mustafa Çelik, bir ara davul zurna eşliğinde halay çekenleri izledi, ardından da Büyükşehir Belediyesi İmar A.Ş. tarafından Cumhuriyet Meydanı´nda kurulan standı ziyaret etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, daha sonra çocuklara ve vatandaşlara dondurma dağıttı.
Kayseri Deniz Postası Gazetesi tarafından açılan ve gazete arşivlerinden oluşan sergiyi de gezen Başkan Mustafa Çelik, meydanı gezerken gözleme yapan kadınlarla karşılaştı. Bir süre gözleme yapımına yardımcı olan ve bizzat pişiren Başkan Çelik, gece boyunca çeşitli kurum ve kuruluşların açmış oldukları demokrasi çadırları ve stantları ziyaret etti


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

'Dijital yaşam ve iletişim'

Vali Çiçek’ten Türkiye Şampiyonu takıma 100 bin lira ödül

‘Büyük Su Projesi’ başladı

"Türkiye'de ilk olan sistemle geri dönüşüme katkı sağlıyoruz"

Kitap Fuarı ve Şenliği ziyaretçi akınına uğradı

Hobi bahçelerinde kuralar noter huzurunda çekilecek

Kadın kooperatifleri sayısı 43'e ulaştı

“Bu fuar, iş arayan ile işverenleri buluşturacak”

Kayseri'de şimşekler geceyi aydınlattı

Pusatlı mahallesinde yağmur duası yapıldı

“madde bağımlılığı” eğitim programı

İhtiyaç sahibi ailelere ‘220 ton süt’ desteği

Pazar kültürü Melikgazi’de hayat buluyor

Uğurevler’e modern pazar yeri

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik