BAŞKAN ÇELİK:

BAŞKAN ÇELİK:

DEMOKRASİ NÖBETİ´NİN 14. GÜNÜNDE MEYDANDAYDI?

15 Temmuz darbe girişiminin ardından başlayan demokrasi nöbetinde iki hafta doldu. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik demokrasi nöbetinin 14´üncü gününde de Cumhuriyet Meydanı´nda hemşehrileriyle birlikteydi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik demokrasi nöbetinin 14´üncü gününde önce Cumhuriyet Meydanı´nı dolduran halkı selamladı, ardından da Kayseri´deki demokrasi nöbetine katılan Sanatçı Murat Kekilli´yi sahneye çağırdı.
Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´dan bir emir gelmeden meydanları terk etmeyeceklerini ifade eden Başkan Çelik, Ünlü Sanatçı Murat Kekilli´nin meydanlara ilk çıkan isimlerden biri olduğunu belirtti. Başkan Çelik, 15 Temmuz´da tankların önüne çıkan insanların Murat Kekilli´nin şarkısında olduğu gibi "Bu akşam ölürüm, beni kimse tutamaz" dediklerini belirtti ve Kekilli´den bu şarkıyı söylemesini istedi.
Murat Kekilli de demokrasi zaferinin milletin canlarıyla kazanıldığını belirterek, "Başkomutanımızın emriyle meydanlardayız. Darbe girişiminin ardından tüm sanat camiasını meydanlara davet ettim. Bu davetim katılım buldu. Tüm sanatçı arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Kitlelerini alıp meydanlara çıktılar" dedi.
Kayseri´deki demokrasi nöbetini de değerlendiren Kekilli, "Kayseri şu ana kadar gezdiğimiz nöbetler içinde en coşkulu, en katılımcı ve en renkli şehir. Tüm Kayserililere teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, her akşam olduğu gibi Cumhuriyet Meydanı´nı gezerek demokrasi nöbeti tutan vatandaşlarla bir araya geldi. Bir süre Vali Süleyman Kamçı birlikte vatandaşlarla görüşen Başkan Çelik, daha sonra Kayseri Profesyonel Aşçılar Derneği´nin standını ziyaret ederek vatandaşlara şehitlerimiz için yapılan helvadan dağıttı. Meydanı gezerek vatandaşlarla sohbet eden Başkan Çelik, henüz birkaç aylık olan demokrasi nöbetinin en küçük neferlerinden bir bebekle de yakından ilgilendi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”

KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç'a "birlik" vurgusu

Yeni dönemin ilk kırsal ziyaareti Yamaçlı'ya

Melikgazi'nin imajı kentsel dönüşümle yenilenmeye devam ediyor