BAŞKAN CABBAR MAZBATASINI ALDI

BAŞKAN CABBAR MAZBATASINI ALDI

DOĞALGAZ ÇALIŞMASININ AÇILIŞINI YAPTI

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar Meclis Üyeleri ile birlikte Develi Adliyesinde mazbatasını aldı. Cabbar mazbatayı alır almaz hizmetlerine başladı, Sindelhöyük mahallesinde doğalgaz çalışmasının açılışını yaptı.

Mazbata törenine Ak Parti Develi İlçe Başkanı Osman Turan, MHP Develi İlçe Başkanı Yunus Özer, Meclis Üyeleri, Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı. Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, mazbatasını aldıktan sonra yaptığı açıklamasında, "Allah razı olsun bugün Develimiz adına yeni bir gün doğdu ve yeni bir başlangıcın arifesindeyiz. İnşallah nasıl ki 5 yılımızda Develimizin bir adım ileri gidebilmesi için gece gündüz demeden ekibimizle beraber çalıştıysak, bugünden sonrada yine sizlerle beraber ekibimizle, Meclis Üyelerimizle ve büyüklerimizden alacağımız desteklerle Develimiz için çalışacağız" dedi.

Cabbar, "Dualarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum Allah´a hamd ediyorum ki sizlere karşı bizleri mahcup eylemedi ve bizler yine görevimize devam ediyoruz. Bugünden itibaren develi de çok şeyler değişecek yeni bir sayfa açıyoruz ve inşallah yapacağımız projelerle yapacağımız hizmetlerle Develimizi daha güzel yarınlara taşıyacağız. Dualarınızı desteklerinizi bizlerden hiçbir zaman eksik etmeyin emeği geçen herkese burada bulunsun bulunmasın çok teşekkür ediyorum" ifadesinde bulundu.

Mazbata töreninin ardından Başkan Cabbar ilk iş olarak Sindelhöyük mahallesinde doğalgaz çalışmasının açılışını yaptı.

Açılışa Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Ak Parti Develi İlçe Başkanı Osman Turan Meclis Üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, "Şuan da ilçemizi Sindelhöyük kasabasındayız Sindelhöyük mahallemizdeyiz, bugün de bizim için güzel bir gün bugün saat 10:30 itibari ile mazbatamızı aldık ama mazbatamızı aldıktan sonra Develi için hizmet için hız kesmeden devam anlayışıyla şuanda hemen makamımızdan Sindelhöyükümüze geldik. Burada da söz verdiğimiz doğal gaz hizmetinin gelmesi noktasına küçük bir törenimiz oldu buraya sözümüzün tutmanın erdemliği ile geldik inşallah bundan sonrada Develimiz için, kasabalarımız için, mahallelerimiz için hız kesmeden hizmete devam edeceğiz bizi izlemeye devam etsinler" dedi.

Sindelhöyük Yenice Mahalle Muhtarı Mehmet Farsak, Camiikebir Mahalle Muhtarı Erdal Aşık ve Fatih Mahalle Muhtarı Ahmet Sınırtepe Başkan Cabbar doğalgaz çalışmasından dolayı teşekkür etti.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Domates fidesi dağıtım etkinliğine davet

Öğrenciler yaptıkları uçurtmaları gökyüzü ile buluşturdu

“Kentsel dönüşümle sosyal dönüşümü birlikte gerçekleştiriyoruz”

CHP heyetinden Başkan Büyükkılıç’a hayırlı olsun ziyareti

Büyükşehir’in hobi bahçeleri kura çekimi başladı

Başkan Büyükkılıç'tan Yeşilhisar ve Yahyalı odaklı "Turizm" istişaresi

Başkan Palancıoğlu Brüksel’de Türkiye’nin sesi oldu

Kayseri Büyükşehir'den 18 milyon TL'lik eğitim desteği

Ekmeğe zam yolda

'Dijital yaşam ve iletişim'

Vali Çiçek’ten Türkiye Şampiyonu takıma 100 bin lira ödül

‘Büyük Su Projesi’ başladı

"Türkiye'de ilk olan sistemle geri dönüşüme katkı sağlıyoruz"

Kitap Fuarı ve Şenliği ziyaretçi akınına uğradı

Hobi bahçelerinde kuralar noter huzurunda çekilecek

Kadın kooperatifleri sayısı 43'e ulaştı