BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ

MEDYA MENSUPLARINA ŞÜKRANLARINI SUNDU?

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç 15 Temmuz günü demokrasiye yapılan müdahalede medya çalışanlarının tarihi bir misyonu yerine getirdiklerini belirterek ? Demokrasiye ve özgür iradeye sahip çıkan, devlet - millet birlikteliğini kamuoyu ile paylaşarak vatandaşı bilgilendiren değerli medya mensubu arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum? ifadesini kullandı?
Türkiye Cumhuriyeti Devleti´ne karşı gerçekleştirilen ihanet hareketinde, sorumlu yayıncılık örneği gösteren, yayınları ile sözde darbenin geri püskürtülmesinde önemli pay sahibi olan basın yayın kuruluşlarının adeta vatan savunması yaptıklarına dikkat çeken Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, haber alma özgürlüğünün kullanılmasında hayatî bir işleve sahip olan medyanın , demokratik düzenin vazgeçilmez unsurlarından biri olduğunu kaydetti.
Sözlerinin devamında Vatan´a ihanet hareketi karşısında, basın yayın kuruluşların çalışanları, sözde darbecilerin baskı ve engellemelerine rağmen, toplumun doğru ve hızlı haber alması ve püskürtülmesi için gerekli duyarlılığı gösterdiklerini bildiren Başkan Büyükkılıç şunları kaydetti? ?Medya ifade ve haber alma özgürlüğünün güvencesidir. Bunu bir kez daha gösteren basın yayın kuruluşlarımız, demokrasi ve onun temelini oluşturan millet iradesinden yana tavır alarak, yaygın ve yerel medya kuruluşlarının olağanüstü kriz dönemlerinde ne kadar önemli bir işlevi yerine getirdiği, bu üzücü olay karşısında bir kez daha ortaya çıkmıştır. 15 Temmuz´da vatana ihanet hareketinde, sorumlu yayıncılık örneği göstererek yaptıkları yayınlarla halkımız ile birlikte, sözde darbenin geri püskürtülmesinde büyük pay sahibi olan yaygın ve yerel basın yayın kuruluşlarımız ile çalışanlarına teşekkür ederim. 5 gündür meydanlarda demokrasi nöbetinde bizleri yalnız bırakmadılar. Ayrıca, Türkiye Cumhuriyeti Devleti´nin bölünmez bütünlüğünün tesisi ile huzur ve güvenliğinin sağlanmasında her türlü şer odaklarına karşı canını ortaya koyarak mücadele eden güvenlik güçlerimize minnet ve şükranlarımı sunar, şehitlerimize Cenab-ı Allah´tan rahmet, aziz milletimize başsağlığı ve yaralılarımıza acil şifalar dilerim.?


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı

2 kilometrelik kuyruğu görenler gözlerine inanamadı

Spor A.Ş.'den 11. Yeşilay Bisiklet Turu

Büyükkılıç’tan bilim ve bilişim projeleri

“KAYBİS yeni sezonunu açtı”

Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek

“Seçimsiz geçecek 4 yılı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor”

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı

1 Mayıs kutlamalarında yoğun güvenlik önlemleri alındı

Hobi bahçelerinin yeni sakinleri belli oldu

Melikgazi’de kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor

Yağmur suyu taşkını asfaltı çökertti

Domates fidesi dağıtım etkinliğine davet

Öğrenciler yaptıkları uçurtmaları gökyüzü ile buluşturdu

“Kentsel dönüşümle sosyal dönüşümü birlikte gerçekleştiriyoruz”

CHP heyetinden Başkan Büyükkılıç’a hayırlı olsun ziyareti