Bakan Akar İle Başkan Büyükkılıç’tan Hastanede Bayram Ziyareti

Bakan Akar İle Başkan Büyükkılıç’tan Hastanede Bayram Ziyareti

 

 

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ile birlikte Şehir Hastanesi’nde tedavi gören hastaları ve depremde yaralanan vatandaşları ziyaret ederek, bayramlarını tebrik etti. 

Yerel yönetim hizmetlerini yürütürken daima ‘gönül belediyeciliği’ anlayışı ve ‘insanı yaşat ki, devlet yaşasın’ felsefesiyle Kayseri’ye hizmet eden Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Ramazan Bayramı’nda da birlik, beraberlik anlayışı ile bayramlaşmayı sürdürüyor.

Bu kapsamda Başkan Büyükkılıç, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ile birlikte Şehir Hastanesi’nde tedavi gören hastaları ve depremde yaralanan vatandaşlarla bir araya geldi. 

Bakan Akar ve Başkan Büyükkılıç, ilk olarak başhekimliğe giderek hastaların durumlarına ilişkin bilgi aldı. Daha sonra tek tek odalarında ziyaret ettiği depremzedelerin bayramını kutladılar. Öte yandan Büyükkılıç ve Akar hastaların taleplerini dinleyerek, geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

Ramazan Bayramı dolayısıyla Bakan Akar ve Başkan Büyükkılıç sağlık çalışanları ile de bir araya gelerek, bayramlarını tebrik etti. Bakan Akar, sağlık çalışanlarının çok önemli bir görev yerine getirdiğini ifade ederek, telefonla aradığı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile hastane çalışanlarını görüştürdü. Sağlık çalışanlarının Ramazan Bayramı’nı kutlayan Koca, “Herkesin bayram yaptığı bir dönemde siz yine üzerinize düşen fedakarlıkla vatandaşımıza hizmet etmeye devam ediyorsunuz. Minnettarız” diye konuştu.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı

2 kilometrelik kuyruğu görenler gözlerine inanamadı

Spor A.Ş.'den 11. Yeşilay Bisiklet Turu

Büyükkılıç’tan bilim ve bilişim projeleri

“KAYBİS yeni sezonunu açtı”

Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek

“Seçimsiz geçecek 4 yılı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor”

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı

1 Mayıs kutlamalarında yoğun güvenlik önlemleri alındı

Hobi bahçelerinin yeni sakinleri belli oldu

Melikgazi’de kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor

Yağmur suyu taşkını asfaltı çökertti

Domates fidesi dağıtım etkinliğine davet

Öğrenciler yaptıkları uçurtmaları gökyüzü ile buluşturdu

“Kentsel dönüşümle sosyal dönüşümü birlikte gerçekleştiriyoruz”

CHP heyetinden Başkan Büyükkılıç’a hayırlı olsun ziyareti