BAĞLAMIŞ’DAN KARPUZATAN’A DENETİM

BAĞLAMIŞ’DAN KARPUZATAN’A DENETİM

COVİD 19’LA MÜCADELEMİZ DEVAM EDİYOR

Kayseri Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Bağlamış karpuzatan bölgesindeki esnafları ziyaret etti. Borsa olarak pandemi sürecinde kurallara uyma noktasında kolluk kuvvetleriyle birlikte denetimler  gerçekleştiren Başkan Bağlamış, esnafların sosyal mesafe ve maske kurallarına uyduğunu belirtti.

Karpuzatan bölgesi esnafını tek tek gezen Başkan Recep Bağlamış,  denetimler sırasında kurallara uyulduğunu gördü. ‘İnşallah hep birlikte mücadelemize devam ederek bu sıkıntıyı atlatacağız’ diyen Başkan Bağlamış konuyla ilgili şu bilgileri verdi:

“İçişleri bakanlığımızın genelgesiyle Kayseri valiliğimizin görevlendirmesiyle bugün karpuzatan bölgesini Covid 19’la mücadele tedbirleri kapsamında kontrole çıktık. Özellikle Tarım il müdürlüğü yetkililerimize karpuzatan bölgemizin girişinde aldıkları tedbirler kapsamında teşekkür ederim. Tüm üreticilerimizi dolaştık kendileri Covid 19’la ilgili bütün tedbirleri almış durumdalar. Özellikle işyerlerine girişlerde ateş ölçümü ve maske kontrolü yapılıyor. Bugün ki yapmış olduğumuz denetim bizleri çok mutlu etti gördük ki işletmelerimiz ve çalışanlarımız Covid 19’la ilgili duyarlı bir şekilde çalışmaktadırlar. Bizde bu süreçle ilgili önümüzdeki dönem de  Ticaret Borsası olarak tedbir anlamında ne gerekiyorsa yapacağız.”

Başkan Bağlamış ‘Son olarak  sürecin başlangıcından itibaren Borsa olarak esnaflarımıza gerekli bilgi  maske ve dezenfekten desteklerinin de  olduğunu hatırlatarak  bu desteklerimiz giderek artacaktır’ dedi.

Başkan Bağlamış ve beraberindekiler daha sonra tek tek esnafları  gezerek gerekli kontrolleri yaptılar. Esnaflarla sohbet eden Başkan Bağlamış çalışmalar hakkında bilgiler aldı.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Eski OSB başkanı ve 6 yöneticinin yargılandığı davaya devam edildi

Büyükşehir KAYMEK’in gençleri, Çanakkale ruhunu anlattı

Hüseyin Akay’ın acı günü

Bakan Kacır Cuma günü Kayserili işadamlarıyla buluşacak

Çanakkale Şehitleri dualarla anıldı

Talas'ta bu hafta 3 önemli açılış ve temel atma

Bahar geldi, kırnavruzu görüldü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Perşembe günü Kayseri’de

Vali Çiçek: "Çanakkale Zaferi; ecdadımızın yazmış olduğu emsali olmayan destandır"

Kayseri büyükşehir ve ilçelerinin anket sonuçları açıklandı

Başkan Palancıoğlu: "31 Mart için, sevdamız Melikgazi için hazırız ve kararlıyız"

Başkan Yalçın’dan 18 Mart Çanakkale Zaferi Mesajı

Başkan Alan: "Kiralar esnafın belini büküyor"

Hacılar iftar sofrasında buluştu

Talas'ta Ahmet Özhan rüzgarı