Atan’dan taraftara çağrı

Atan’dan taraftara çağrı

Kayserispor Teknik Direktör Çağdaş Atan, Trabzon karşılaşması öncesinde taraftara çağrıda bulundu. Atan, “Trabzonspor karşılaşmasında taraftarımıza daha çok ihtiyacımız var” dedi.

Süper Lig’in 8. haftasında sahasında Trabzonspor’u ağırlayacak olan Kayserispor, çalışmalarını sürdürüyor. Kulüp tesislerinde Teknik Direktör Çağdaş Atan yönetiminde antrenman yapan futbolcular düz koşunun ardından ısınma hareketleri yaptı. Teknik çalışma ile süren antrenman, kısa alanda pas çalışması ile sürdü.

Antrenman öncesi açıklamalarda bulunan Kayserispor Teknik Direktörü Çağdaş Atan, takımın moralinin olduğunu belirterek, taraftara çağrıda bulundu. Atan, şöyle dedi: “8. maçımızı oynayacağız. Bildiğiniz gibi milli aradayız. 2-3 tane milli oyuncumuzun dışında eksiğimiz yoktu. Sakatlarımızda dönüyor. Mustafa Pektemek ve Emrah da takımla birlikte çalışmalara başladı. Ali Karimi ile Attamah dışarı kaldı. Onları de en kısa zamanda bekliyoruz. Moralimiz iyi, iyi çalışıyoruz. Çok önemli bir maç. Ligin doğal favorilerinden bir tanesi. Geçtiğimiz senenin şampiyonu Trabzonspor’a karşı oynayacağız. Kendi evimizde iyi performansımız var. Bunu devam ettirmek istiyoruz. O yüzden bu hafta seyircinin desteğine çok ihtiyacımız var. Bu hafta onları biraz daha stadı doldurmaya davet ediyorum. Güzel, coşkulu ve sahada yapmak istediklerini uygulama ve iyi oynamaya çalışan bir Kayserispor izlettireceğiz.”


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Spor a.ş.’den 19 mayıs’a özel

Yılmaz ve oyunculardan maça davet

Karagümrük hazırlıkları tamam

Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti