ALTUN, SIVGIN İLKOKULU´NDA İNCELEME YAPTI

ALTUN, SIVGIN İLKOKULU´NDA İNCELEME YAPTI

ÜSTEN AİLESİNE TAZİYEDE BULUNDU

Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun, Sıvgın mahallesini ziyaret edip, hayırseverler tarafından tadilatı gerçekleştirilen mahalle ilkokulunu inceleyip, bir süre önce yakınlarını kaybeden Üsten ailesine taziye dileklerini iletti.

Mahalle Muhtarı Mustafa Memiş ve belediye teknik ekibi ile mahalle ilkokulunda yapılan çalışmaları inceleyen Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun "Gönüllülerimiz tarafından okul binamızda yapılan bakım ve tefrişatın ardından bizde Bünyan Belediyesi olarak okul bahçesini düzenliyor yeni bir peyzaj çalışması yapıyoruz." değerlendirmesinde bulundu?

Başkan Altun sözlerinin devamında ?Hayırseverlerimiz ve gönüllü kardeşlerimiz okulumuzun iç tefrişatını yaptı. Öğrencilerin kullanacakları kalem, kağıt ve bütün kırtasiye malzemeleri hepsini hazırladılar. Onlara ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum. Muhtarımızın isteği üzerine biz de çevre düzenlemesini yapıyoruz. İnşallah burada oyun parkları, kamelyaları ve peyzaj çalışmaları ile güzel bir çevre düzenlemesi gerçekleştireceğiz. Yavrularımız güle güle kullansınlar. Bütün öğrenci ve öğretmenlerimize başarılı bir eğitim öğretim yılı diliyorum. Kurumlarımızla birlikte benzer çalışmalarımız devam edecek" ifadesini kullandı?

Mahalle Muhtarı Mustafa Memiş ve mahalle sakinleri başta hayırseverler olmak üzere Başkan Altun ve emeği geçenlere şükranlarını sundu?

Başkan Altun ayrıca geçtiğimiz Pazar günü eşini kaybeden Emin Üsten ve Üsten ailesine taziye ziyaretinde bulunup acılarını paylaştı?


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

'Dijital yaşam ve iletişim'

Vali Çiçek’ten Türkiye Şampiyonu takıma 100 bin lira ödül

‘Büyük Su Projesi’ başladı

"Türkiye'de ilk olan sistemle geri dönüşüme katkı sağlıyoruz"

Kitap Fuarı ve Şenliği ziyaretçi akınına uğradı

Hobi bahçelerinde kuralar noter huzurunda çekilecek

Kadın kooperatifleri sayısı 43'e ulaştı

“Bu fuar, iş arayan ile işverenleri buluşturacak”

Kayseri'de şimşekler geceyi aydınlattı

Pusatlı mahallesinde yağmur duası yapıldı

“madde bağımlılığı” eğitim programı

İhtiyaç sahibi ailelere ‘220 ton süt’ desteği

Pazar kültürü Melikgazi’de hayat buluyor

Uğurevler’e modern pazar yeri

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik