AKAY’A ‘TEŞEKKÜRLER’ DEVAM EDİYOR

AKAY’A ‘TEŞEKKÜRLER’ DEVAM EDİYOR

PANKOBİRLİK GENEL MÜDÜRÜ İLE SARIOĞLAN ODA BAŞKANLARI VE ÇİFTÇİLERDEN, BAŞKAN AKAY’A KAMPANYA SONU TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Pankobirlik Genel Müdürü Taner Taşpınar ile Genel Müdür Yardımcısı Necmi Kurt Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay’ı ziyaret ettiler. Öte yandan Kayseri Şeker’in 65’nci kampanya döneminde çiftçilerin tarlalarındaki pancarları fabrikaya teslim etmesi sonrasında Sarıoğlan oda başkanları ve çiftçiler de Başkan Akay’a teşekkür ettiler.

Pankobirlik Genel Müdürü Taner Taşpınar ile Genel Müdür Yardımcısı Necmi Kurt Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay’ı ziyaret ettiler.

Ziyaret esnasında Kayseri Pancar Kooperatifi Başkan vekili Halis Lektemur, Yönetim Kurulu üyelerinden, Avni Hokkaömeroğlu, Hurşit Dede, denetim Kurulu üyesi Mehmet Güntay ve Kayseri pancar Kooperatifi Müdürü Uğur Metiner de hazır bulundu.

Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay; Pankobirlik Genel Müdürü Taner Taşpınar ve Genel Müdür yardımcısı Necmi Kurt ile Pankobirlik camiası ve Tarım sektörü açısından olumlu değerlendirmeler yapma imkanı bulduklarını söyledi.

SARIOĞLAN’DAN TEŞEKKÜR

Sarıoğlan heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay; “Kayseri Şeker olarak başarılı bir kampanya dönemi idrak edip Kampanya dönemini kapatmak üzere olduğumuz bu günlerde kampanyanın kazasız, belasız ve güzel geçmesinden dolayı çiftçilerimiz memnuniyetlerini bizimle paylaşmak üzere teşrif etmişlerdir. Bu vesile ile 26-30 aralık tarihleri arasında 2019-2020 kampanya dönemi pancar bedellerinin ödeneceği müjdesini de kendilerine ilettik” dedi.

Başkan Akay sözlerini şöyle sürdürdü;

“Biz çiftçilerimizin ihtiyaçlarını zamanında karşılama düşüncesinde olan bir kuruluşuz. Bizim önceliğimiz çiftçilerimizdir. Bunu bu şekilde yapıyor olmaktan mutluyuz ve karşılığını da görüyoruz. Türkiye’de Kayseri Şekerden başka hiçbir kuruluş kotasından fazla üretimi gerçekleştiremiyor. Bizim bu başarımız çiftçilerimizin bu işe inanmasından, güvenmesinden ve üretim için her türlü gayreti göstermesinden kaynaklanıyor. O nedenle biz bu çiftçilerimizle daha çok büyük başarılara imza atacağımıza inanıyorum.”

Sarıoğlan Esnaf Odası Başkanı  Hacı Kuşat; “Sarıoğlan esnafı ve çiftçileri için Kayseri Şeker demek sıcak ve faizsiz para demektir Taşıyıcılar Kooperatifi  Başkanı Bahtiyar Yamanyaşat; Bizler nakliyecilerimiz ve çiftçilerimizle hep birlikteyiz Başkanımız ve yönetiminden çok memnunuz.” Şeklinde konuştu.

Sarıoğlan Çiftçisi  Mustafa Atabaş da “Kayseri Şeker demek mutluluk demektir. Çiftçilerimizin gözlerinden yansıyan mutluluk öncelikle bizleri memnun ediyor. Bu sayede Kayseri Şeker çiftçisinin mutluluğu ve gelir seviyesi yükselmektedir. Aynı zamanda  geleceğimizi emanet edeceğimiz genç çiftçilerimizin de işe sahiplenmeleri bizleri mutlu etmektedir.” Dedi.

Sarıoğlan genç çiftçilerinden Mustafa Cerit ve beraberindeki genç çiftçiler de Başkanımızın her zaman yanındayız dediler. Ziyaret esnasında Kayseri Pancar Kooperatifi denetim Kurulu üyelerinden Mehmet Güntay ve Genel Müdür yardımcılarından Kazım Duygulu da hazır bulundular.

Öte yandan Kayseri'de pancar üreten köy muhtarları ve çiftçiler, Başkan Akay'a 65. kampanyanın başarılı olmasından dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu.

Ziyarete, Mahzemin, Oymaağaç, Kalkancık, Karakimse, Kemer, Dadağı, Hırka, Kaş, Boğazköprü, Molu, Ebiç, Yemliha, Himmetdede, Yukarı Hasinli, Elmalı ve Yuvalı muhtarları ile bir kısım çiftçi katıldı.

Burada konuşan Akay, Kayseri Şeker'in gerçek sahibinin bölgenin çiftçileri ve onları temsilen köy muhtarları olduğunu aktardı.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

"Mart ayında 159 ülkeye 323 milyon 447 bin dolar ihracat yaptık"

"Kayseri’nin ihracatı aylık bazda artmaya devam ediyor"

Başkan Büyüksimitci: "Kayseri’nin yıllık ihracatı yüzde 17,7 oranında arttı"

Başkan Gülsoy: Şubat ayında 143 ülkeye 314 milyon 61 bin dolar ihracat yaptık"

"Suriyeliler gidince batacaksak bugün gitsinler batalım"

“Kayseri pastırması AB coğrafi işaret tescili alan 22’nci ürün olacak”

“İstihdamdaki artış, üretimi ve ihracattaki artışı tetikleyecektir”

Aralık ayında 150 ülkeye 308 milyon 759 bin dolar ihracat yaptık”

Tomarza'nın kabak çekirdeğinin pazarı genişleyecek

Erciyes Kayak Merkezi İngilizlerin dikkatini çekiyor

“2023 yılı ihracat rekoru tüm sanayicilerimizin başarısıdır”

Erciyes Kayak Merkezi'ne sezonun ilk charter seferi Çekya Cumhuriyeti’nden

"İşsizlik rakamındaki gerileme sevindiricidir"

Tomarza'da kabak çekirdeğinde seri üretime geçildi

Erciyes Anadolu Holding'ten "ihracat" başarısı

155 ülkeye 299 milyon 822 bin dolar ihracat yaptık