Ak Parti’den kültür sanat kongresi

Ak Parti’den kültür sanat kongresi

AK Parti Yerel Yönetimlerinin kültürel çıktılarının değerlendirileceği ve sonraki yılların kültür-sanat faaliyetlerinin yol haritasının çıkarılacağı ‘AK Parti Yerel Yönetimler Kültür Sanat Kongresi’ 18-20 Mart tarihleri arasında Kızılcahamam’da gerçekleştirilecek.

AK Parti Yerel Yönetimler ve Çevre, Şehir ve Kültür Başkanlıkları tarafından birlikte düzenlenecek kongrede; AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, AK Parti Grup Başkanvekili ve 64. Hükümet Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal, 65. Hükümet Kültür ve Turizm Bakanı  Nabi Avcı, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Mustafa Şen ve Hamza Dağ’ın yanı sıra Türk siyasi hayatının birçok değerli ismi ile çeşitli yazarlar, tarihçiler, kültür ve sanat insanları oturumlarda konuşma yapacak. Kongreye yaklaşık 200 belediye başkanı, bu belediyelerin kültür, sosyal işlerden sorumlu daire başkanları ve müdürleri de katılacak.

AK Parti’nin kültür ve sanata bakışı, AK Parti belediyeciliğinde kültür sanatın yeri, kültür - sanat - mekân yönetimi ile dijital dünyada kültür - sanat gibi birçok konular kongrenin gündeminde olacak. Ayrıca kongrede birbirinden değerli dinleti ve gösteriler yer alacak.

AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan’ın açılış konuşmasıyla başlayacak olan AK Parti Yerel Yönetimler Kültür Sanat Kongresi, AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’nin Kongre Kapanış Bildirgesi’ni okumasıyla son bulacak. Ayrıca yerel yönetimlerde kültür sanat alanında başarılı çalışmalar yapan belediyelere ödül verilecek.

2023 ve 2071 hedefleri doğrultusunda kültür kavramının ve ülkemizin geçirmiş olduğu kültürel süreçlerin yeniden yorumlanacağı ve bu bağlamda birçok yeni teklifin sunulacağı AK Parti Yerel Yönetimler Kültür Sanat Kongresi, AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’nin Kapanış Bildirgesi’ni açıklamasıyla sona erecek.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”