AK Parti’de Bayramlaşma

AK Parti’de Bayramlaşma

AK Parti Kayseri İl Teşkilatı Bayramlaşmada bir araya geldi. Bayram programına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve davetliler katıldı.

AK Parti İl Başkanlığı tarafından Kadir Has Kongre Merkezi bahçesinde düzenlenen bayramlaşma törenine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Önceki dönem Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, K Parti Kayseri İl Başkan Yardımcısı Fatih Üzüm, AK Parti Kayseri Kadın Kolları Başkanı Emine Timuçin Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, ilçe belediye başkanları ve davetliler katıldı.

Bayramlaşma töreninde konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, şunları kaydetti:  “Bu seçim, ne sadece Recep Tayyip Erdoğan seçimi ne sadece Türkiye seçimi. Hepimiz biliyoruz ki bu seçim, tüm dünya mazlumlarının seçimi, yıllarca emek verdiğimiz kazanımlarımızın berhava edilmemesi seçimi. Bu seçim, bir tarafta Ayasofya'nın, Mavi Vatanın, bir tarafta Azerbaycan'ın, Myanmar’daki kardeşlerimizin ve Filistin'in seçimi; bir taraftan da ölüm döşeğindeyken sizlere 'Lütfen Bosna Hersek'i bir kız kardeşiniz gibi kabul edin. Size onu emanet ediyorum.' diyen Aliya İzzetbegoviç'in seçimi olduğuna inanıyoruz.  Özellikle batı aleminde ve okyanus ötesindeki dost ve müttefik olduğunu söyleyen ama Türkiye aleyhine her türlü faaliyette bulunan ülkeler acaba bu ülkenin başında kimi görmek istemiyorlar, onların okları kime çevrilmiş vaziyette? Ülke içerisinde PKK'lı katillerinin okları kime çevrilmiş vaziyette? FETÖ artıklarının okları kime çevrilmiş vaziyette? DHKP-C'nin, DEAŞ'ın okları kime çevrilmiş vaziyette? Hatta seçimle geldiğini söyleyip Meclis’te oturan, sıcak koltuklarda oturduğu yerde bir gün olsun yerli ve milli olamayan, değerlerimizi tahrip için elinden gelen ne varsa üstü kapalı vaziyette yapan insanların, muhalefettekilerin birçoğunun okları kime çevrilmiş vaziyette? Evet okları Recep Tayyip Erdoğan'a çevrilmiş vaziyette. Ama Allah için biz onu seviyoruz, verdiği mücadeleden dolayı seviyoruz, yol arkadaşlığı yapmaktan, ona yardımcı olabilmekten ayrıca şeref ve onur duyuyoruz. Bu kadar şer oklarının hedefinde ve odağında olan bir Anadolu evladını, bir memleket sevdalısını asla yalnız bırakmayacağız bundan herkes emin olsun."

Burada açıklamalarda bulunan Büyükkılıç, şöyle dedi:  “16 ilçe belediye başkanı kardeşimle el ele vermek suretiyle hakikaten bir ağabey anlayışı içerisinde, kimsenin eksiğine fazlasına bakmadan, kimseyi değerlendirmeden, eleştirmeden ilçelerimizin tamamını bağrıma basarak Sarız’ı da Yahyalı’yı da birbirinden ayrıştırmadan el ele gönül gönüle devam ediyoruz. Bizlerden hizmetleri gören kardeşlerimize daha fazlasını yaparız anlayışını, daha fazla nasıl memnun ederiz kaygısını güdüyoruz. Bu anlayış içerisinde de her noktada hizmetlerimizle insanlarımızın gönlünde yer ediyoruz. Büyükşehirimizde 1 milyar TL ek bütçe yapıyoruz. Diğer ilçelerimizde aynı şekilde, mazeret üretmiyoruz. Elbette bu çalışmaları yaparken sizler bizim elimiz kolumuzsunuz. Elbette bizim olmazsa olmazımız olan, mazlum insanların sesi olan, gurumuz olan, onurumuz olan Sayın Cumhurbaşkanımız bizim olmazsa olmazımız. Bayramı bayram tadında yaşayanlardan Mevlam eylesin. Teşkilatlarımızın her kademesindeki kardeşlerimize minnet duyuyoruz. Cenab-ı Allah razı olsun diyoruz. Daha nice bayramlara diyor, sevgiler saygılar sunuyorum.”

Bayramlaşma töreni, Önceki dönem Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, AK Parti Kayseri Milletvekilleri İsmail Tamer, İsmail Emrah Karayel, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ve Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın da  selamlama konuşması yaptı.  

Konuşmaların ardından bayramlaşma gerçekleştirildi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“KAYBİS yeni sezonunu açtı”

Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek

“Seçimsiz geçecek 4 yılı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor”

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı

1 Mayıs kutlamalarında yoğun güvenlik önlemleri alındı

Hobi bahçelerinin yeni sakinleri belli oldu

Melikgazi’de kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor

Yağmur suyu taşkını asfaltı çökertti

Domates fidesi dağıtım etkinliğine davet

Öğrenciler yaptıkları uçurtmaları gökyüzü ile buluşturdu

“Kentsel dönüşümle sosyal dönüşümü birlikte gerçekleştiriyoruz”

CHP heyetinden Başkan Büyükkılıç’a hayırlı olsun ziyareti

Büyükşehir’in hobi bahçeleri kura çekimi başladı

Başkan Büyükkılıç'tan Yeşilhisar ve Yahyalı odaklı "Turizm" istişaresi

Başkan Palancıoğlu Brüksel’de Türkiye’nin sesi oldu

Kayseri Büyükşehir'den 18 milyon TL'lik eğitim desteği