AK PARTİ İL BAŞKANI ŞABAN ÇOPUROĞLU:

AK PARTİ İL BAŞKANI ŞABAN ÇOPUROĞLU:

“SAĞLIK MUTLU BİR YAŞAMIN ANAHTARIDIR”

Ak Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu Dünya Sağlık Örgütü’nün kuruluş yıl dönümü vesilesi ile yayımladığı mesajında salığın mutlu bir yaşamın anahtarı olduğuna vurgu yaparak “Kişisel sağlık tedbirlerimizin toplum sağlığını da korumaya yönelik olduğunun farkında olmak çok önemlidir” değerlendirmesinde  bulundu.

Ak Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu Dünya Sağlık Örgütü’nün kuruluş yıl dönümü vesilesi ile yayımladığı mesajında salığın mutlu bir yaşamın anahtarı olduğuna vurgu yapıp, tüm vatandaşların ve fedakâr sağlık çalışanlarımızın ‘7 Nisan Dünya Sağlık Günü’nü kutlayarak şunları kaydetti. “Dünya Sağlık Örgütünün (WHO) kuruluş günü olan 7 Nisan 1948 tarihi münasebetiyle, 7 Nisan her yıl Dünya Sağlık Günü olarak kutlanmaktadır. Sağlıklı bir hayat, tüm bireylerin doğduğu andan itibaren kazandığı ve insan olmanın gereği bir haktır. Temel insan haklarının başında gelen  “sağlıklı yaşam hakkı”, ülkemizde de tüm vatandaşlarımıza eşit şartlarda ve kayıtsız şartsız sunulması için ciddi çalışmalar yürütülmektedir. Mutlu bir yaşamın anahtarı olan sağlığımızın korunması ve devamlılığı adına dünya çapında kutlanan bu önemli gün özellikle küresel pandemi krizinin yaşandığı günümüzde daha bir anlam kazanmıştır.  İnsan sağlığı ve toplum sağlığı ayrılmaz bir bütündür. Kişisel sağlık tedbirlerimizin toplum sağlığını da korumaya yönelik olduğunun farkında olmak çok önemlidir. Sağlık hizmetlerinin kesintisiz yürümesi adına bireylerin en önemli desteği kendi sağlıkları konusunda dikkatli olmasıdır. 

Son dönemde yaşanan bu zorlu süreç bizlere sağlığın önemini bir kez daha hatırlattı. Bu anlamlı gün vesileyle; tüm vatandaşların ve fedakâr sağlık çalışanlarımızın “7 Nisan Dünya Sağlık Günü” nü gönülden kutlarım.”


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Mondi Home satışa çıktı

Başkan Palancıoğlu çölyak hastaları ile

TBMM’de gündem oluşturdu

E38'den Anneler Günü'nde annelere özel indirim

Pınarbaşı'ya mahalle mahalle tarımsal hizmet

"Hacılar'da taşkın riskini bertaraf edeceğiz"

AB hibesiyle güneş enerji santrali

İldem'de yollar daha konforlu hale getirildi

Şirintepe Akıl Küpü Kütüphanesi ve İkinci Bahar Evi açılıyor

Talaslı kursiyerlerden huzurevine ‘Anneler Günü’ ziyareti

İstihdam Fuarına ücretsiz ulaşım desteği

Erciyes gündoğumu büyüledi

Öğretmenler 2 gün iş bırakacak

Yahyalı ilçe sakinleri Vali Çiçek ve Başkan Büyükkılıç'ı bağrına bastı

Tanıtım Fuarı'nda öğrencilerle iç içe

Talas’ta sinek ve haşerata erken önlem