AK PARTİ YEREL YÖNETİMLER BÖLGE TOPLANTISI YAPILDI

AK PARTİ YEREL YÖNETİMLER BÖLGE TOPLANTISI YAPILDI

AK Parti Yerel Yönetimler Bölge Toplantısı´nın Nevşehir de gerçekleştirildi. Toplantıya Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel başkan yardımcısı Mehmet Özhaseki´de katıldı.

AK Parti Yerel Yönetimler Bölge Toplantısı´nın Nevşehir de gerçekleştirildi. Toplantıya Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel başkan yardımcısı Mehmet Özhaseki´de katıldı.

AK Parti  Nevşehir İl Başkanlığı ve Nevşehir Belediye Başkanlığı´nın ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimlerden sorumlu genel  Başkan yardımcısı  Mehmet Özhaseki´nin yanı sıra AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı ve Nevşehir, Adana, Aksaray, Kırşehir, Niğde, Ankara, Hatay, Kayseri, Mersin, Osmaniye ve Yozgat AK Parti İl Başkanları, kayseri büyükşehir belediye başkanı Memduh Büyükkılıç ilçe belediye başkanları ve partililer iştirak etti.

Toplantıda konuşan AK Parti Yerel Yönetimlerden sorumlu Genel Başkan yardımcısı   Mehmet Özhaseki CHP ve HDP´ye tepki gösterdi.  Özhaseki konuşmasında CHP´nin belediyecilik karnesinin kirliği olduğunu ifade etti. Haseki, CHP´yi üç şekilde tarif edebiliriz. Bunların belediyecilik karnesi kirlidir. CHP belediyeciliği demek çöp demektir, çukur demektir. 3 aylık dönemde bile göreve gelenlerin yüzlerinin deki boyalarının nasıl aktığı ortaya çıktı. Allah tüm belediye başkanı olarak seçilen arkadaşlarımızı başarılı kılsın. Bizim partimizden olsun veya olmasın tüm belediye başkanlarını başarılı kılsın. Ama CHP´li belediyelerin karnesi kötü. CHP´nin karnesi yolsuzluklarla doludur. Mahkeme kayıtlarında bile yüz yıl sonra karşılarına çıkacaktır. Kocaeli´nde bile daha önce baraj yapan CHP´li belediye başkanının borcunu AK Partili belediye ödüyor. Seçimlerden önce başta Kılıçdaroğlu olmak üzere belediye başkan adayları hiç kimsenin ekmeği ile oynamayacağız diye şeref sözü vermediler mi. HAK İş Federasyonu ile son görüşmemizde bin 50 garibanın işine son verdiklerini söyledi. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ve belediye başkanları kimsenin ekmeği ile oynamayacağız diye demediler mi. Bir de şeref sözü verdiler. Adana Büyükşehir Belediyesinde 200 gariban işçinin işine son verdiler. Kendi sendikalarına geçmeleri için 20 bin memura baskı yaptılar ve 20 bin memur bu baskılar sonrasında sendika değiştirdi. Hani şeref sözüydü hani garibanın ekmeği ile oynamayacaktınız. İstanbul Büyükşehir Belediyesinde Medya A.Ş.´de 50 gariban işçinin işe son vermişler. CHP´nin genel siyaseti bu oldu. CHP durmadan yalan yalan söylüyor. Ama gerçekler er yada geç ortaya çıkacaktır" dedi.

Toplantıya katılan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç´da  Kayseri Büyükşehir Belediyesi olarak biz de tüm Türkiye´de örnek gösterilen projemiz KAYBİS´in tanıtımı yaparak kullanılabilirliği ve sürdürebilirliği hakkında bir bilgilendirme gerçekleştirdik. Tüm katılımcılar için verimli geçeceğine inandığın bu toplantıda yerel yönetimler olarak yapacağımız tecrübe paylaşımının çok önemli olduğuna inanıyorum.dedi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”