AK PARTİ GRUP BAŞKANVEKİLİ MUSTAFA ELİTAŞ,

AK PARTİ GRUP BAŞKANVEKİLİ MUSTAFA ELİTAŞ,

"KILIÇDAROĞLU´NU SAĞDUYULU CHP´LİLERE HAVALE EDİYORUM"

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu´nun FETÖ´nün elemanı gibi gayret gösterdiğini söyleyerek, "Kılıçdaroğlu´nu sağduyulu CHP´lilere havale ediyorum" dedi. 

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ile birlikte ?Çevre ve Şehircilik Bakanı Personeli ile Buluşuyor´ programına katıldı. Bir otelde düzenlenen program öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Elitaş, gündeme ilişkin konuştu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu´nun iddialarını değerlendiren Elitaş, şunları söyledi:

"Kemal Kılıçdaroğlu´nun elinde salladığı kağıt parçaları ile, dün parti sözcüsünün açıkladığı kağıtlar bir ticari şirketin ana sözleşmelerinin örnekleridir. Ne derece doğru olduğu belli değil. Noter tasdikleri ve ıslak imzaları var mıdır, tam bilmiyorum ama tamamen bir itibar suikastı ve çamur siyasetinden başka bir şey değil. Bundan önce elinde çamurla dolaşan Kılıçdaroğlu, çamurdan adam modeline girmiş, maalesef herkese çamur bulaştırma gayreti içerisine giriyor. Gösterdiği kağıt parçasında Cumhurbaşkanımızın yakınlarının yurt dışına para transfer ettiğiyle ilgilidir. Büyük bir hata ve büyük bir yanılgıyla akıl tutulmasıyla karşı karşıya kalmış bir Kılıçdaroğlu´nu gördük. Taraflar, muhatapları derhal mahkemeye verdiler, savcılığa suç duyurusunda bulundular. Mecbur kaldılar ve o belgeleri paylaşmak zorunda kaldılar. Bu iddialar zaten yıllar önce internette yayınlanmış, algı operasyonu ortaya çıkarılmış, en sonunda Mayıs 2017 tarihinde yüklenmiş yayınlardır. Aslı astarı olmayan, internette FETÖ tarafından yayınlanmış o kağıtları ve belgeleri bugün ABD´de Türkiye aleyhine açılmış bir davayla ilgili görüşürken Kılıçdaroğlu´nun FETÖ örgütünün taşeron olarak kullanılması ana muhalefet partisi adına üzücü bir hadisedir. Ülkem adına büyük bir üzüntü duyuyorum. Mayıs 2017 tarihinde internette yayınlanan belgelerin kimlere doğru uzandığına baktığınız da tamamen FETÖ ile irtibatlı. Kılıçdaroğlu, FETÖ´nün elemanı gibi gayret göstermektedir. Ana muhalefet değil, ihanetin tam en başında olan muhalefet partisi konumuna CHP düşürülmektedir. Ben sağduyulu CHP´lilere ihanet noktasına giden Kılıçdaroğlu´nun havale ediyorum. Umarım yakın bir zamanda kendine gelir."


Haber Kaynak : İHA

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı