AGÜ´DE KENYA GÜNLERİ?

AGÜ´DE KENYA GÜNLERİ?

Abdullah Gül Üniversitesi Uluslararası Öğrenci Birliği Kulübünce tertiplenen ?Kenya Günleri´ etkinliğinde Kenyalı öğrenciler ülkelerinin kültürünü tanıttı?

Abdullah Gül Üniversitesi Uluslararası Öğrenci Birliği Kulübünce tertiplenen ?Kenya Günleri´ etkinliğinde Kenyalı öğrenciler ülkelerinin kültürünü tanıttı?
Abdullah Gül Üniversitesi´nin Kültürlerarası Etkinlik Serisi kapsamında AGÜ Uluslararası Ofisi ile Uluslararası Öğrenci Birliği Kulübünce tertiplenen ortaklaşa düzenlenen ve Kenyalı öğrencilerin ve kulüp üyelerine Kenya kültürü tanıtıldığı etkilik renkli görüntülere sahne oldu?
Programda konuşan Abdullah Gül Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Oya Yerin Güneri üniversitelerinde 15 farklı ülkeden ve her kıtadan uluslararası öğrencilerinin öğrenim gördüğünü vurguladı.
AGÜ Uluslararası Ofis koordinatörü Emeric Abrignani programı farklı kültürlerin buluşması ve kaynaşması amacıyla düzenlediklerini ifade etti. Her ay farklı ülkelerin tanıtılacağını söyleyen Abrignani, bir sonra ki programda Fas kültürünün tanıtılacağını ekledi.
Program, Kenya Ulusal Marşıyla başladı. AGÜ Elektrik Elektronik Mühendisliği ve Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Yüksek Lisans Öğrencisi Albert Kahra, ülkesi Kenya´yı tanıtan sunum yaptı. Sunumunda Kenya´nın sosyal yaşamından, sporcularından, siyasetçilerinden ve ünlü yemekleri hakkında bilgi verdi.
AGÜ Uluslararası Öğrenci Birliği Kulübü öğrencileri hazırladıkları koreografi ile Kenya yerel müzikleri eşliğinde dans ettiler. Programın sonunda Kenya´ya özgü olan chapati ve mandazi yemekleri ve geleneksel çay ikramı yapıldı.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

7/24 kütüphane uygulaması gençlerden tam not aldı

27 bin 570 öğrenciye "kırtasiye" desteği sağladı

'OSB Teknik Kampüsü' için imzalar atıldı

Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 2 okulu birden hizmete açacak

Kayseri'de eğitimde büyük başarı

Talas Mehmet Karamercan Kütüphanesi’nde büyük gün

Erasmus Sport Projesi’nin ilk ayağı Erciyes’te

Yarıyıl tatilini fırsat bilen öğrencilerin akınına uğradı

Melikgazi’den ikinci bir akıl küpü kütüphanesi

Kayseri’de 323 bin öğrenci karne aldı

iki ayri protokol imzalandi

Büyükşehir’in Ödev Merkezi’ni minikler çok sevdi

Osman Ulubaş İlkokulu ve Ortaokulu'nun temeli atıldı

KAYMEK, İngilizce A1 seviyesi 2. Grup kurs kayıtlarını başlattı

Kocasinan’daki tüm öğretmenlere özel hediye

Öğretmenler Günü'nde en anlamlı hediye