‘Yerinde dönüşüm’ tam not aldı

  ‘Yerinde dönüşüm’ tam not aldı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca  deprem bölgesinin hızla ayağa kaldırılması için başlatılan ‘Yerinde Dönüşüm’ projesine vatandaşlardan övgü ve teşekkür yağıyor. ALO 181 Çağrı Merkezi’ni arayan afetzedeler, ‘Yerinde Dönüşüm’ projesiyle umutların yeşerdiğini ifade ederek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Bakan Mehmet Özhaseki’ye şükranlarını sundular.

Bin yılın felaketi 6 Şubat depremlerini yaşayan afetzedelerden, ‘Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’nin hayata geçirdiği ‘Yerinde Dönüşüm’ projesine teşekkür mesajları yağıyor.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın ALO 181 Çağrı Merkezi’ni arayan depremzedeler, ‘Yerinde Dönüşüm’ projesiyle ev ve işyerlerine yeniden kavuşma fırsatı buldukları için çok sevinçli olduklarını ifade ettiler. Vatandaşlar, ALO 181 çalışanları aracılığıyla bu imkanı sağlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’ye teşekkürlerini ilettiler. 

Kısa zamanda evlerine kavuşma hayallerini gerçekleştirecek olan ‘Yerinde Dönüşüm’ projesiyle tüm umutların yeşerdiğini belirten depremzedeler, ALO 181 görevlileriyle yaptıkları görüşmelerde duygu ve düşüncelerini şöyle ifade ettiler “Yerinde Dönüşüm projesi, ev sahibi olmamı kolaylaştıracak bir uygulama. Sayın Cumhurbaşkanımız ve Sayın Bakanımız Mehmet Özhaseki’den Allah razı olsun. Bakanımıza, canla başla, gece gündüz hizmet eden yetkililere çok teşekkür ediyoruz, bir an eksikliklerini hissetmedik. Tekrar yeni evimize kavuşacağımızdan hiç bir şüphemiz yok. Esnaf olarak bu proje ile umutlarım yeşerdi. Felaketten sonra devletin yardımlarını gördüm, her gece namaza kalkıp devletimize dua ediyorum. Devletimize ne kadar minnettar olsak azdır. Hem tam güvenli dairelerde oturacağız, hem de yeni binalarda yaşayacağız. Bu proje olmasaydı, memleketime geri dönmeyecektim. Sayın Bakanımızdan Allah razı olsun.”

 


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”

Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı KAYÜ’de konferans verdi

Kayseri OSB'de 3. nizamiyenin temeli atıldı

‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı

2 kilometrelik kuyruğu görenler gözlerine inanamadı

Spor A.Ş.'den 11. Yeşilay Bisiklet Turu

Büyükkılıç’tan bilim ve bilişim projeleri

“KAYBİS yeni sezonunu açtı”

Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek

“Seçimsiz geçecek 4 yılı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor”

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı

1 Mayıs kutlamalarında yoğun güvenlik önlemleri alındı

Hobi bahçelerinin yeni sakinleri belli oldu

Melikgazi’de kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor

Yağmur suyu taşkını asfaltı çökertti