Yahyalı'da zehir tacirlerine operasyon

  Yahyalı

İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince uyuşturucu ile mücadele çerçevesinde Yahyalı ilçesinde yapılan çalışmalarda çeşitli miktarlarda uyuşturucu madde ele geçirilirken 3 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ve Yahyalı İlçe Jandarma Komutanlığınca uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapan ve kullanan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan istihbari araştırma ve çalışmalar sonucunda; Senirköy Mahallesi'nde ikamet Ç.T.'nin evine ve aracına operasyon düzenlendi. Şüphelinin aracında yapılan aramalarda 3 gram uyuşturucu madde ile evinde yapılan aramada ise 2 adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi. Gözaltına alınan Ç.T., işlemlerin ardından adliyeye sevk edilecek.

Ayrıca jandarma ekiplerince yapılan çalışmalarda Yerköy Mahallesi'nde F.Ş.'ye ait çadırda alüminyum folyo içerisinde yaklaşık 10 gram uyuşturucu madde ele geçirildi. F.Ş. gözaltına alınırken, işlemlerin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Öte yandan yine jandarma ekiplerince Yerköy Mahallesi'nde C.A.'ya ait çadırda yapılan aramalarda da kağıda sarılı vaziyette şeffaf poşet içerisinde 4 adet uyuşturucu madde ele geçirildi. Gözaltına alınan C.A., jandarmadaki ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

 

 

 


Haber Kaynak : İHA

Kavgada kan aktı

Bağ evi fareleri yakalandı

Kayseri’de otomobil tramvay yolunu girdi: 2 yaralı

Park halindeki otomobil yanarak küle döndü

Cinsel saldırıdan cezası bulunan şahıs polisten kaçamadı

İş yeri kurşunlandı

Tır devrildi, içecekler yola savruldu

Zehirlenen öğrencilerle ilgilenmek yerine, basın mensuplarına saldırdılar

Uyuşturucu operasyonları: 21 tutuklama

Terör soruşturmalarında 16 kişiye işlem yapıldı

Polis kaçakçılara göz açtırmıyor

Kazada yaralanan genç kız hayatını kaybetti

Otobüsle uyuşturucu sokmaya çalışanlar yakalandı

Operasyonda lav silahı ele geçirildi

İstemeye gittiği kızın abisini vurdu

Araçtan çok sayıda tarihi eser çıktı