Yahyalı’da mesai bayramlaşma merasimi ile başladı

  Yahyalı’da mesai bayramlaşma merasimi ile başladı

Bayram tatili sonrası ilk mesai gününde Yahyalı Belediyesi’nde gün bayramlaşma merasimi ile başladı.

Belediye Hizmet binası bahçesinde gerçekleştirilen bayramlaşma merasiminde Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk tüm personelinin Kurban Bayramını tebrik etti.

Belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri ve birimlerde görev yapan personellerin katıldığı bayramlaşma merasiminde çalışanlarının tek tek elini sıkan Başkan Öztürk, “ Biz, birlikte Yahyalı için çalışan kocaman bir aileyiz. Allah birliğimizi, dirliğimizi bozmasın.” İfadesini kullandı.

Merasimde personellerine hitap eden Başkan Öztürk gayretli çalışmaları için şükranlarını sunarak şöyle konuştu “Belediye olarak, Rabbimin yarattığı insan vücuduna benziyoruz. Her organın vücutta bir görevi var. Bizimde başkanın, başkan yardımcılarının, birim müdürlerimin ve personellerin ayrı ayrı görevleri var. Ama kullukta hepimiz eşitiz. Yerel seçimlere yaklaşıyoruz. 2024 yılı Mart ayında seçim olacak. Seçimlere hazır olmamız lazım. Onun için şu 4-5 aylık süreçte gece gündüz demeden yoğun bir şekilde çalışacağız. Bu noktada tüm personellerimden ayrı ayrı özveri bekliyorum. Sizden ricam görev bilinciyle, kulluk biliciyle çalışmalarımıza devam edelim. Belediye çalışmalarında ufak bir aksama bize kadar ulaşıyor. Aynı vücudumuzda olduğu gibi. Yaklaşık 9.5 yıldır bu ilçeye hizmet ediyorum. Eğer biz başarılı bir belediye olduysak bu sizin sayesindedir. Kerameti kendimden asla bilmedim. Bize destek veren halkımıza yürekten teşekkür ediyorum. Cenab-ı Allah bu ilçeye manevi özellikler ve güzellikler vermiş. Bu Kadir Şinas insanlar için biz dur durak bilmeden çalışacağız. “ 

 


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

'Dijital yaşam ve iletişim'

Vali Çiçek’ten Türkiye Şampiyonu takıma 100 bin lira ödül

‘Büyük Su Projesi’ başladı

"Türkiye'de ilk olan sistemle geri dönüşüme katkı sağlıyoruz"

Kitap Fuarı ve Şenliği ziyaretçi akınına uğradı

Hobi bahçelerinde kuralar noter huzurunda çekilecek

Kadın kooperatifleri sayısı 43'e ulaştı

“Bu fuar, iş arayan ile işverenleri buluşturacak”

Kayseri'de şimşekler geceyi aydınlattı

Pusatlı mahallesinde yağmur duası yapıldı

“madde bağımlılığı” eğitim programı

İhtiyaç sahibi ailelere ‘220 ton süt’ desteği

Pazar kültürü Melikgazi’de hayat buluyor

Uğurevler’e modern pazar yeri

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik