Uyuşturucu rehabilitasyon merkezi için imzalar atıldı

   Uyuşturucu rehabilitasyon merkezi için imzalar atıldı

Büyükşehir Belediye başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Valilik koordinasyonunda yapımına başlanacak olan ve Büyükşehir Belediyesi’nin destek verdiği Yeşilay Rehabilitasyon Merkezi Yapım ve İşletim İş Birliği Protokolüne imza attı. 

Kayseri Valiliği’nde gerçekleştirilen protokol töreninde Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın yanısıra AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy ile Yeşilay Genel Sekreteri Osman Baturhan Dursun ile diğer paydaş kurum temsilcileri yer aldı.                 

Böylesine gerekli ve önemli bir rehabilitasyon merkezinin hayata geçmesinde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki’nin çok emeği olduğunu ve kendisi sayesinde bu projenin hayat bulduğunu ifade eden Vali Çiçek şöyle konuştu “Biz Kayseri’de uyuşturucunun kökünü kazıyacağız dedik” diye başladığı konuşmasında, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın da destek verdiği Yeşilay Uyuşturucu Rehabilitasyon Merkezi yapımında katkısı olan herkese teşekkür etti. Vali Çiçek, Başkan Büyükkılıç ile beraber sorumlulukları eşit paylaştıklarını ifade ederek, “Sonu ne olursa olsun bu şehrimizde uyuşturucu sattırmayacağız. Sürekli ama sürekli operasyon yapacağız. Ve bu manada da şehrimizin özellikle hem Büyükşehir Belediye Başkanımız, bu manada bu mücadelede ciddi bir destek, ilçe belediye başkanlarımızla verdiği için kendisine teşekkür ediyorum. Sayın bakanımız zaten bir çok gelişmeden haberdar. Açık yüreklilikle söylüyorum sayın bakanım, siz olmadan olmazdı”                                                                                                                      

Kayseri’de hiç umulmayan bazı ailelerin istemeden, arkadaş etkisiyle uyuşturucuya bağımlı hale geldiğini belirten AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Özhaseki, uyuşturucu bağımlılığının sadece polisiye tedbirlerle olmadığını, buna engel olacak sosyal imkânların ve tedavi ortamının gerekli olduğunu vurgulayarak, Kayseri’deki Fen Lisesi’nde 200 dönüm arazide bina yapılarak bu hizmetin gerçekleştirileceğini bildirdi. Özhaseki,“Bir yavruyu kurtarsak dünyayı değer” diyerek sözlerini sonlandırdı.                                                                 

İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yüksel Yiğit, İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, ilçe belediye başkanları ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin de yer aldığı protokol töreninde, konuşmaların ardından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki, Vali Gökmen Çiçek, MHP Kayseri Milletvekili Ersoy, Yeşilay Genel Sekreteri Osman Baturhan Dursun, diğer paydaş kurum temsilcileri ve Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.  Büyükkılıç protokole imzalarını attı.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

'Dijital yaşam ve iletişim'

Vali Çiçek’ten Türkiye Şampiyonu takıma 100 bin lira ödül

‘Büyük Su Projesi’ başladı

"Türkiye'de ilk olan sistemle geri dönüşüme katkı sağlıyoruz"

Kitap Fuarı ve Şenliği ziyaretçi akınına uğradı

Hobi bahçelerinde kuralar noter huzurunda çekilecek

Kadın kooperatifleri sayısı 43'e ulaştı

“Bu fuar, iş arayan ile işverenleri buluşturacak”

Kayseri'de şimşekler geceyi aydınlattı

Pusatlı mahallesinde yağmur duası yapıldı

“madde bağımlılığı” eğitim programı

İhtiyaç sahibi ailelere ‘220 ton süt’ desteği

Pazar kültürü Melikgazi’de hayat buluyor

Uğurevler’e modern pazar yeri

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik