Rektör Altun: “Erü’yü uluslararasılaştırmak niyetindeyiz”

 Rektör Altun: “Erü’yü uluslararasılaştırmak niyetindeyiz”

Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle ilimiz medya mensuplarını kahvaltıda ağırlayıp göreve geldikleri günden bu yana gerçekleştirilen ve hayata geçirilecek projeler hakkında bilgiler verip “Üniversitemizi Uluslararasılaştırmak niyetindeyiz. Bu alanındaki faaliyetleri sürekli iyileştirerek üniversitemizin görünürlüğünü arttırmaya devam edeceğiz” değerlendirmesinde bulundu.

Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun’un  ev sahipliği yaptığı ve 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle ilimiz medya mensuplarını ağırladığı kahvaltılı toplantıya Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Oktay Özkan, Prof. Dr. Sultan Taşcı ve Prof. Dr. M. Hakan Poyrazoğlu, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hakan Aydın, İletişim Fakültesi Dekan Yardımcıları, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ ile ilimizde görev  yapan medya mensupları iştirak etti.

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ’ın ev sahipliğinden dolayı Rektör Prof. Dr. Fatih Altun’a şükranlarını sunduğu kısa konuşmasının ardından kürsüye gelen Rektör Prof. Dr. Altun’da  konuşmasında basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayarak başladığı konuşmasının devamında üniversitenin başarı sıralamalarındaki yerini hatırlatıp;  göreve geldikleri günden bu yana gerçekleştirilen etkinlikler ve imzalanan iş birliği protokolleri hakkında bilgiler verdi.

Sözlerinin devamında öğrencilerin akademik, sosyal, kişisel ve kültürel gelişmelerini desteklemek, amacıyla ‘Öğrenci Dekanlığı’, araştırma faaliyetlerinin koordinasyonu sağlamak ve kurumsal Ar-Ge yetkinliğini artırmaya yönelik ise ‘Araştırma Dekanlığı’ kurdukları bilgisini kamuoyu ile paylaştı.

Konuşmasında yenilikçi çözümler üreten alt yapılar oluşturacaklarına da dikkat çelen  Rektör Prof. Dr. Altun Erciyes Üniveristesi’ni uluslararasılaştırmak niyetinde olduklarının altını çizerek şunları kaydetti “ Bu  alanındaki faaliyetleri sürekli iyileştirerek üniversitemizin görünürlüğünü arttırmaya devam edeceğiz” 

Konuşmaların ardından Rektör Prof. Dr. Fatih Altun, tüm basın çalışanları adına Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ’a çiçek takdim ederek etkinliğe nokta koyarken; katılımcılara takdim edilen küçük hediye paketi ile günün anlamına işaret edildi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”