Kayseri Şeker’den çifte açılış

   Kayseri Şeker’den çifte açılış

Yatırımların öncüsü Kayseri Şeker’in Gemerek’e kazandırdığı Tarım Market ve Akaryakıt istasyonu düzenlenen törenle hizmete açıldı. 

Kayseri Şeker, Sivas ili Gemerek ilçesinde 2018 yılında kurduğu besi çiftliğinin ardından bir adım daha atarak Tarım market ve akaryakıt istasyonunu hizmete sunması bölge çiftçileri tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı.                                      

İşletmeciliğini Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi’nin yapacağı Tarım market ve Akaryakıt istasyonunun saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan açılış töreninde konuşan Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay şu bilgileri paylaştı  “1470 metrekare alan üzerinde inşa edilen ve 25 milyon TL’ye mal olan tesis çiftçilerin yanı sıra bölge halkının da ihtiyaçlarını karşılayacak olup, istihdama da önemli katkı sağlayacak. Gemerek’in girişindeki bu güzel tesis el birliği ile inşallah çok başarılı hizmetler yapacak. Kayseri Şeker, çiftçimizin üretimine her türlü desteği elinden geldiği kadar sağlıyor. Yani pancar ekimi için tohumdan tutunda gübre ihtiyaçlarına kadar zamanında ve yeterince Kayseri Şeker tarafından karşılandı. Arkasından avans takvimi açıklandı ve bir gün sapmadan her türlü ihtiyacı zamanında karşılanıyor bilin ki Türkiye de bunu yapabilen yegâne şirket Kayseri Şeker. Bunu iftiharla söylüyorum; Biz büyük bir Kayseri Şeker Ailesiyiz, çiftçisiyle, çalışanıyla, yönetimiyle birlik bütünlük içerisinde, el birliği ile omuz omuza vererek, işimize samimiyetle sahip çıkarak bu başarıyı elde ediyoruz. Cenabı Allah bu birliğin, bütünlüğün bereketini bize ihsan ediyor. Biz çiftçimize karşı sorumluyuz. Allah emeklerimizi zayi etmesin, bereketli eylesin bu tesislerimizi hepimize hayırlı uğurlu eylesin, emeği geçenlerden Allah razı olsun.” 

Açılış töreni kurdele kesiminin ardından ilçe müftüsü Harun Kılıç’ın yaptığı dua ve kurban kesimi ile sona erdi. 

 

 


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”