Büyükkılıç’tan ‘kurban bayramı’ mesajı

   Büyükkılıç’tan ‘kurban bayramı’ mesajı

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kurban Bayramı vesilesiyle yayımladığı mesajında, Kurban Bayramı’nın milletimiz ve İslam âlemi başta olmak üzere tüm insanlığa barış, sevgi, mutluluk, esenlik ve sağlık getirmesini temennisinde bulundu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kurban Bayramı vesilesiyle tebrik mesajı yayımladığı mesajına “Sizleri en kalbi duygularımla ve muhabbetle selamlıyor, Kurban Bayramı’nızı gönülden tebrik ediyorum. Rabbimize, bizleri bir Kurban Bayramı’na daha kavuşturduğu için hamd ediyorum” diyerek başlayıp birlik, beraberliğimizin en büyük bereketimiz olduğunu vurgulayarak şunları kaydetti  “Bayramların ruhunda kardeşlik vardır, birlik ve beraberlik vardır. Bayramlar, toplumumuzda büyük öneme sahip olan bu değerlerin adeta sembolü konumundadır. Hem Allah’a hem de birbirimize yakınlaşmayı umduğumuz Kurban Bayramı’mızı bayram coşkusu ile kazasız, belasız bir şekilde geçirmeyi temenni ediyorum. Her bayram olduğu gibi bu bayram da ulu çınarlarımızı ihmal etmeyelim. Büyüklerimizi ziyaret ederek, ellerinden öpüp hayır dualarını alırken, küçüklerimizin de gözlerinden öpüp bayram kültürünü yaşatalım.”         

Mesajının devamında Kurban Bayramı ziyaretleri ve tatil amacıyla yollara çıkan tüm vatandaşlardan trafik kurallarına titizlikle riayet etmelerini hatırlatan Başkan Büyükkılıç şöyle konuştu “Ayrıca tüm kurumlarımız, vatandaşlarımızın huzur içinde bir bayram geçirmesi için gereken tedbirleri almakta. Buradan, bayram sevincimizi maddi ve manevi üzüntüye dönüştürmemek için yola çıkacak sürücülerimize de trafik kurallarına harfiyen uymaları çağrısında bulunuyorum”                                                       

Başkan Büyükkılıç mesajının sonunda başta şehitlerin anne ve babaları, eşleri ve çocukları ile yakınları olmak üzere gazilerin ve ailelerinin de bayramlarını tebrik edip şu ifadeler kullandı  “Sağlıklı, huzurlu daha nice bayramlar diliyorum. Bu vesileyle, Hac farizasını yerine getirmek için mübarek topraklarda bulunan kardeşlerimizin ibadetlerinin kabul ve makbul olmasını Allah’tan diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, Kurban Bayramı’nın milletimiz ve İslam âlemi başta olmak üzere tüm insanlığa barış, sevgi, mutluluk, esenlik ve sağlık getirmesini temenni ediyorum. Bayramınız mübarek olsun. Sağlıcakla kalın”                                         

 

 


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”