Büyükkılıç’tan “Daha güçlü yürümeye devam edeceğiz”

  Büyükkılıç’tan “Daha güçlü yürümeye devam edeceğiz”

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, 2023 yılı vesilesiyle yayımladığı tebrik mesajında “Cumhuriyet’imizin 100’üncü yılı da olan 2023 yılında çocuklarla, gençlerle, hanımlarla, erkeklerle, ulu çınarlarımızla, 7’den 70’e sağlam adımlarla, daha güçlü yürümeye devam edeceğiz” ifadesini kullandı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, 2023 yılının başta Kayseri ve Türkiye olmak üzere tüm insanlığa sağlık, huzur, yenilik ve esenlikler getirmesi temennisinde bulunarak, yeni yılı tebrik etti.

Başkan Büyükkılıç, 2022 yılında belediyecilikte ilkleri gerçekleştiren “Kayseri Modeli Belediyecilik” anlayışıyla marka şehir imajını pekiştiren önemli yatırımlara imza attıklarını ifade etti. 

Büyükkılıç, 1 yılı dolu dolu geçirdiklerini vurgulayarak, ulaşımdan altyapıya, sosyal belediyecilikten vizyon projelere kadar hemen her alanda, gerek merkezde gerekse kırsalda el değmedik yer bırakmamaya özen gösterdiklerini kaydederek şu konuların altını çizdi “Kayseri olarak, kadirşinas ve hayırsever insanımız ve tarihinden gelen engin ufku sayesinde her dönem adeta bölgede örnek, ülkede timsal olmuş, şehircilik ve belediyecilik anlamında da saygın bir duruş ortaya koymuş bir şehir olarak anılmaya bundan sonra da devam edeceğiz. Cumhuriyet’imizin 100’üncü yılı da olan 2023 yılında çocuklarla, gençlerle, hanımlarla, erkeklerle, ulu çınarlarımızla, 7’den 70’e sağlam adımlarla, daha güçlü yürümeye devam edeceğiz. Ülkemize, ay yıldızlı Türk bayrağımıza, dinimize, vatanımıza, milletimize bağlı olup, bu değerleri her zaman el üstünde tutmaya devam edeceğiz .Hizmeti ibadet bilerek bu görevi yerine getirmeyi yeni yılda da sürdüreceğiz. 2023 yılı başta şehrimiz, ülkemiz olmak üzere tüm dünyaya huzur, sağlık, yenilik ve esenlikler getirsin. Kayseri’mizi geleceğe taşıyacak hamlelerimizi 2023 yılında da gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Bu duygu, düşünce ve temennilerle yeni yılımız vatanımıza, milletimize, şehrimize, hemşehrimize hayırlar, barış, huzur ve bolluk getirsin diyor, 2022 yılında şehadete yürüyen şehitlerimize, hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum.”


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Domates fidesi dağıtım etkinliğine davet

Öğrenciler yaptıkları uçurtmaları gökyüzü ile buluşturdu

“Kentsel dönüşümle sosyal dönüşümü birlikte gerçekleştiriyoruz”

CHP heyetinden Başkan Büyükkılıç’a hayırlı olsun ziyareti

Büyükşehir’in hobi bahçeleri kura çekimi başladı

Başkan Büyükkılıç'tan Yeşilhisar ve Yahyalı odaklı "Turizm" istişaresi

Başkan Palancıoğlu Brüksel’de Türkiye’nin sesi oldu

Kayseri Büyükşehir'den 18 milyon TL'lik eğitim desteği

Ekmeğe zam yolda

'Dijital yaşam ve iletişim'

Vali Çiçek’ten Türkiye Şampiyonu takıma 100 bin lira ödül

‘Büyük Su Projesi’ başladı

"Türkiye'de ilk olan sistemle geri dönüşüme katkı sağlıyoruz"

Kitap Fuarı ve Şenliği ziyaretçi akınına uğradı

Hobi bahçelerinde kuralar noter huzurunda çekilecek

Kadın kooperatifleri sayısı 43'e ulaştı