Büyükkılıç yol yapım çalışmalarını denetledi

 Büyükkılıç yol yapım çalışmalarını denetledi

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Turkovac’ın mucidi bilim insanı Prof. Dr. Aykut Özdarendeli’nin isminin verildiği Zümrüt Mahallesi Akmescit Bulvarı yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri tarafından, Zümrüt Mahallesi Akmescit Bulvarı yapım çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kocasinan Bulvarı’nı Havaalanı’na bağlayacak olan ana arter niteliğinde olan ve yerli, milli aşı Turkovac’ı geliştiren Erciyes Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Aykut Özdarendeli’nin ismini taşıyacak yolda inceleme ve denetlemelerde bulunup Genel Sekreter Yardımcıları Hamdi Elcuman, Ali Hasdal’dan proje üzerinde detaylı bilgi aldı.

Bölgede, hem altyapı çalışmalarıyla, hem mahallenin su, kanal ve doğalgaz çalışması hem de ana arter ile ilgili yapılması gereken çalışmalar yapıldığına dikkat çeken Başkan Büyükkılıç şu bilgileri paylaştı “Prof. Dr. Aykut Özdarendeli hocamızın ismini taşıyan yaklaşık 3 kilometre civarındaki caddemiz yakın zamanda yüzde yüz aktif olarak hayata geçmiş olacak” 

Başkan Büyükkılıç, emeği geçenlere teşekkür ederek, standardı ve kalitesi yükselen yollarda sürücülerin trafik kurallarına uymasını da bir kez daha önemle tavsiye etti.

 


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

'Dijital yaşam ve iletişim'

Vali Çiçek’ten Türkiye Şampiyonu takıma 100 bin lira ödül

‘Büyük Su Projesi’ başladı

"Türkiye'de ilk olan sistemle geri dönüşüme katkı sağlıyoruz"

Kitap Fuarı ve Şenliği ziyaretçi akınına uğradı

Hobi bahçelerinde kuralar noter huzurunda çekilecek

Kadın kooperatifleri sayısı 43'e ulaştı

“Bu fuar, iş arayan ile işverenleri buluşturacak”

Kayseri'de şimşekler geceyi aydınlattı

Pusatlı mahallesinde yağmur duası yapıldı

“madde bağımlılığı” eğitim programı

İhtiyaç sahibi ailelere ‘220 ton süt’ desteği

Pazar kültürü Melikgazi’de hayat buluyor

Uğurevler’e modern pazar yeri

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik