Büyükkılıç: “Ramazan ruhlarımızın feraha kavuşacağı aydır”

 Büyükkılıç: “Ramazan ruhlarımızın feraha kavuşacağı aydır”

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Ramazan ayı vesilesiyle yayımladığı mesajında, “Asrın felaketi olan depremlerden dolayı bu yıl Ramazan ayına buruk giriyoruz. Tarifsiz acılar yaşadığımız, zor ve sıkıntılı günler yaşarken Ramazan ayı inşallah sağlık ve huzur getirecektir” değerlendirmesinde bulundu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, On Bir Ayın Sultanı Ramazan’ı Şerif’in başlaması vesilesi ile yayımladığı mesajında, “Huzur ve bereketin müjdecisi Ramazan-ı Şerif’e bir kez daha kavuşmanın heyecanını yaşıyoruz. İlk teravih namazlarımızı kılıp, ardından sahura kalkarak, ilk oruçlarımıza niyet edeceğiz. Asrın felaketi olan depremlerden dolayı bu yıl Ramazan ayına burukluk içerisinde giriyoruz. Yaşadığımız deprem ve sel afetleriyle adeta mahzun olan gönüllerimiz, yüreklerimiz, Ramazan ayının bereketiyle, inşallah esenliğe kavuşacak. Tarifsiz acılar yaşadığımız, zor ve sıkıntılı günlerden geçtiğimiz şu günlerde Ramazan, bizlere inşallah sağlık ve huzur getirecektir” diye konuştu.

Başkan Büyükkılıç mesajının devamında  On Bir Ayın Sultanı Ramazan ayının, birlik, beraberlik, paylaşma ve dayanışma ayı olduğun vurgu yaparak, “Ramazan, omuz omuza kılacağımız namazlarla daralan ruhlarımızın feraha kavuşacağı aydır.  Ramazan, zekât ve fitrelerimizle, sadakalarımızla nice kardeşlik köprülerinin kurulacağı aydır. Bu inançla diyoruz ki; Ey şehr-i rahmet hoş geldin! Ey şehr-i Ramazan hoş geldin.” ifadelerini kullandı.

Başkan Büyükkılıç mesajı şu temennilerle noktaladı “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennemden kurtuluş olan Ramazan-ı Şerif, milletimiz, İslam âlemi ve tüm insanlık için hayırlara vesile olsun. Cenab-ı Allah ibadetlerimizi kabul eylesin, bizleri birlik ve beraberlik içinde Kadir Gecesi’ne ve Ramazan Bayramı'na kavuştursun inşallah. Hayırlı Ramazanlar.”


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Kadın kooperatifleri sayısı 43'e ulaştı

“Bu fuar, iş arayan ile işverenleri buluşturacak”

Kayseri'de şimşekler geceyi aydınlattı

Pusatlı mahallesinde yağmur duası yapıldı

“madde bağımlılığı” eğitim programı

İhtiyaç sahibi ailelere ‘220 ton süt’ desteği

Pazar kültürü Melikgazi’de hayat buluyor

Uğurevler’e modern pazar yeri

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi