Büyükkılıç meclis üyelerine iftarda ağırladı

  Büyükkılıç meclis üyelerine iftarda ağırladı

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, eşi Dr. Necmiye Büyükkılıç ile birlikte Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri ve aileleriyle iftar yemeğinde ağırladı. 

Ramazan  ayının rahmet ve bereketini birlik, beraberlik içerisinde yaşamaya özen gösteren Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç bu çerçevede Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri ve aileleriyle iftar sofrasında bir araya geldi. Eşi Dr. Necmiye Büyükkılıç’ın da eşlik ettiği iftar buluşmasında tek tek masaları dolaşan Başkan Büyükkılıç, meclis üyeleri ve aileleriyle sohbet edip, Ramazan-ı Şeriflerini tebrik etti.                               

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, birlik, beraberlik mesajı vererek, “Ülkemizin, şehrimizin birliği, beraberliği ve huzuru çok önemlidir. Birbirimizi incitmeden, kırmadan şehrimizin güzelliklerini paylaşarak hep beraber yol alalım. Birbirimize sahip çıkalım, birliğimizi, beraberliğimizi koruyalım” değerlendirmesinde bulundu.                                                                                  

Sözlerinin  devamında Kayseri’ye hizmet yolunda emeği geçenlere şükranlarını sunan Başkan Büyükkılıç sözlerini şöyle noktaladı “Şehrimizin kıymetini bilelim, her kademede emeği geçen kardeşlerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Elbette bu şehirde yaşayan, bu şehrin imkânlarından faydalanan her insan bilir ki Kayseri belediyecilik, şehircilik ve devletine, milletine, vatanına bağlılık açısından bence bir numaradır. O açıdan Allah’ın izniyle bunu sağlayan büyüklerimizin duası, siz kardeşlerimizin gayreti hepimiz için önemlidir. Bu anlayış içerisinde Cenab-ı Allah hizmet etmeyi nasip eylesin diye dua ve temennide bulunuyorum. Ramazan’ınızı, şimdiden Kadir Gecenizi ve bayramınızı tebrik ediyorum. Allah hepinizden razı olsun. Hoş geldiniz, şeref verdiniz, sefalar getirdiniz.”

 


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“madde bağımlılığı” eğitim programı

İhtiyaç sahibi ailelere ‘220 ton süt’ desteği

Pazar kültürü Melikgazi’de hayat buluyor

Uğurevler’e modern pazar yeri

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı