AZAMİ HASSASİYET

 AZAMİ HASSASİYET

BÜYÜKKILIÇ OTOBÜSE BİNDİ YOLCULARA ÇAĞRIDA BULUNDU

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, kent merkezinde esnaf ve vatandaşlara pandemi süreciyle ilgili “Hassasiyet” çağrısı yaptığı sırada, Cumhuriyet Meydanı’ndan geçen bir otobüse binerek, bir süre seyahat etti. Başkan Büyükkılıç, toplu ulaşımı kullanan vatandaşlarla maske, mesafe ve temizlik kurallarını hatırlattı.

İçişleri Bakanlığı tarafından 81 ile gönderilen genelge kapsamında kent merkezindeki önlemleri yerinde gören Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, yoğun bir şekilde kullanılan toplu taşıma araçlarında da uygulamaları yerinde gördü.

Başkan Büyükkılıç, Cumhuriyet Meydanı’ndan geçen bir otobüse binerek, vatandaşlara Maske, Mesafe ve Temizlik kuralları konusunda uyarılarda bulundu.

Sadece Türkiye’de değil dünyanın her tarafında toplu taşımanın yoğun bir şekilde kullanıldığını ve özellikle pik zamanlarda yapılan seyahatlerde yoğunluğun görüldüğünü kaydeden Başkan Büyükkılıç, “Büyükşehir Belediyesi olarak raylı sistem araçları ile otobüsleri sık sık dezenfekte ediyoruz. Şoför ve vatman arkadaşları pandemi süreci ile ilgili eğitimlerden geçiriyoruz. Bakanlığın genelge ile belirlediği şartlara göre toplu ulaşım hizmeti veriyoruz. Bizim aldığımız tedbirlere ilave olarak vatandaşlarımızın da hem kendi hem de çevresindekilerin sağlığı açısından azami hassasiyet göstermesi gerekiyor.” İfadelerini kullandı.

Başkan Büyükkılıç’ın kendileriyle yakından ilgilenmesine ve bir doktor olarak çağrıda bulunmasına sevindiklerini belirten yolcular ise, “Zor bir süreçten geçiyoruz. Hepimiz dayanışma içerisinde duyarlı hareket etmek zorundayız” görüşünde birleştiler.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”

KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç'a "birlik" vurgusu

Yeni dönemin ilk kırsal ziyaareti Yamaçlı'ya

Melikgazi'nin imajı kentsel dönüşümle yenilenmeye devam ediyor