Akar ve Cıngı’dan osb’ye nezaket ziyareti

 Akar ve Cıngı’dan osb’ye nezaket ziyareti

Önceki dönem Milli Savunma Bakanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, AK Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahid Cıngı, AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm ve parti teşkilatı üyeleri, Kayseri OSB Başkanı Mehmet Yalçın ve yönetimine nezaket ziyaretinde bulundu.

AK Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahid Cıngı, AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm ve parti teşkilatı üyelerinin Kayseri 1. Osb  Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette; Kayseri OSB Yönetim Kurulu Üyelerimiz Nihat Bozkurt ve Nuri Çetinçağlar, Denetim Kurulu Üyelerimiz Mustafa Gengeç ve Mehmet Yusuf Sarıalp yer aldı. 

Ziyarette konuşan ve konuklarına hoş geldiniz diyen Kayseri OSB Başkanı Mehmet Yalçın, 14 Mayıs seçimleri sonucunda milletvekili seçilmelerinden dolayı Hulusi Akar ve Murat Cahit Cıngı’yı tebrik ererek başarılar dileyip; Kayseri OSB sanayicilerinin talep ve sorunlarına ilişkin görüşlerini paylaştığı konuşmasında uygulamaya aldıkları projelere ilişkin bilgi verdi. 

Önceki dönem Milli Savunma Bakanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar ve AK Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahid Cıngı ise Kayseri sanayicisinin talepleri ve sorunları noktasında TBMM çatısı altında gereken adımları atmaya gayret göstereceklerini ifade ettiler.

Önceki dönem Milli Savunma Bakanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar ve AK Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahid Cıngı ve beraberindeki heyetin ziyareti, hatıra fotoğrafı çektirilmesi ile sona erdi.

 


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı

2 kilometrelik kuyruğu görenler gözlerine inanamadı

Spor A.Ş.'den 11. Yeşilay Bisiklet Turu

Büyükkılıç’tan bilim ve bilişim projeleri

“KAYBİS yeni sezonunu açtı”

Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek

“Seçimsiz geçecek 4 yılı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor”

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı

1 Mayıs kutlamalarında yoğun güvenlik önlemleri alındı

Hobi bahçelerinin yeni sakinleri belli oldu

Melikgazi’de kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor

Yağmur suyu taşkını asfaltı çökertti

Domates fidesi dağıtım etkinliğine davet

Öğrenciler yaptıkları uçurtmaları gökyüzü ile buluşturdu

“Kentsel dönüşümle sosyal dönüşümü birlikte gerçekleştiriyoruz”

CHP heyetinden Başkan Büyükkılıç’a hayırlı olsun ziyareti