2 yıldır sahte kimlikle yaşayan şahıs yakalandı

  2 yıldır sahte kimlikle yaşayan şahıs yakalandı

Aranan Şahıslar Büro Amirliği ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından ortaklaşa başlatılan çalışmada 10 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile aranan ve 2 yıldır sahte kimlikle yaşayan şahıs yakalanarak adalete teslim edildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube’ye bağlı Aranan Şahıslar Büro Amirliği ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince ortaklaşa gerçekleştirilen çalışmada hakkında "uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama" suçundan 10 yıl kesinleşmiş hapis cezası, "hükümlü veya tutuklunun kaçması", "kasten öldürme", "bina içinde muhafaza altına alınmış olan eşya hakkında hırsızlık" suçlarından da aranması bulunan ve 2 yıldır sahte kimlikle hayatına devam eden  Ş.T. isimli firari şahıs yakalanarak adalete teslim edilirken; şahsın yakalanmamak için farklı farklı adreslerde kaldığı  tesbit edildi.

Çalışmalarda "hükümlü veya tutuklunun kaçması", "bina içinde muhafaza altında alınmış olan eşya hakkında hırsızlık", "konut dokunulmazlığını ihlal etme" suçlarından toplam 11 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan O.P. isimli şahısta yakalanırken, D.T. ve R.G. isimli şahıslara ise "uyuşturucu madde kullanmak" suçundan adli işlem uygulandığı öğrenildi.

 


Haber Kaynak : İHA

Parkta şüpheli çanta paniği

Parkta şüpheli çanta paniği

Yakalanmamak için baza ile duvar arasına saklandı

Kavgada kan aktı

Bağ evi fareleri yakalandı

Kayseri’de otomobil tramvay yolunu girdi: 2 yaralı

Park halindeki otomobil yanarak küle döndü

Cinsel saldırıdan cezası bulunan şahıs polisten kaçamadı

İş yeri kurşunlandı

Tır devrildi, içecekler yola savruldu

Zehirlenen öğrencilerle ilgilenmek yerine, basın mensuplarına saldırdılar

Uyuşturucu operasyonları: 21 tutuklama

Terör soruşturmalarında 16 kişiye işlem yapıldı

Polis kaçakçılara göz açtırmıyor

Kazada yaralanan genç kız hayatını kaybetti

Otobüsle uyuşturucu sokmaya çalışanlar yakalandı