14 faili meçhul hırsızlık olayı aydınlatıldı

  14 faili meçhul hırsızlık olayı aydınlatıldı

Jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda; iş yerinden ve bağ evlerinden yapılan 14 faili meçhul hırsızlık olayı aydınlatılırken, gözaltına alınan 2 çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak demir parmaklıklar ardına gönderildi.

Alınan bilgiye göre,  İl Jandarma Komutanlığı Yeşilhisar İlçe Jandarma Komutanlığı sorumluluk alanında bulunan Karacabey, Fatih, İdris, Yavuzselim ve Güzelöz Mahallelerinde meydana gelen hırsızlık olayları ile ilgili Yeşilhisar İlçe Jandarma Komutanlığınca ilk 2 olayın müracaatının alınmasından sonra JASAT ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri ile birlikte yapılan araştırma ve soruşturma neticesinde söz konusu faili meçhul hırsızlık olaylarını şüpheliler C.B. ve İ.A.'nın M.A. üzerine kayıtlı araç ile gerçekleştiklerini tespit etti. Şüpheliler C.B., İ.A. ve M.A.'nın çaldıkları malzemelerin bir kısmı, şahısların Niğde'ye bağlı Çiftlik ilçesinde bulunan ikametlerinde yapılan arama sonucunda ele geçirildi. Ele geçirilen malzemeler müştekilere teşhis edilerek teslim edildi. Olayın şüphelisi olan İ.A.'nın yakalanmasına a yönelik çalışmalar devam ederken, araç sahibi M.A. ve hırsızlık şüpheli C.B. gözaltına alındı.

Öte yandan, araç sahibi M.A. Cumhuriyet Savcılığı'nca ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılırken C.B. isimli şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Kavgada kan aktı

Bağ evi fareleri yakalandı

Kayseri’de otomobil tramvay yolunu girdi: 2 yaralı

Park halindeki otomobil yanarak küle döndü

Cinsel saldırıdan cezası bulunan şahıs polisten kaçamadı

İş yeri kurşunlandı

Tır devrildi, içecekler yola savruldu

Zehirlenen öğrencilerle ilgilenmek yerine, basın mensuplarına saldırdılar

Uyuşturucu operasyonları: 21 tutuklama

Terör soruşturmalarında 16 kişiye işlem yapıldı

Polis kaçakçılara göz açtırmıyor

Kazada yaralanan genç kız hayatını kaybetti

Otobüsle uyuşturucu sokmaya çalışanlar yakalandı

Operasyonda lav silahı ele geçirildi

İstemeye gittiği kızın abisini vurdu

Araçtan çok sayıda tarihi eser çıktı