HAYIRSEVEVER EMİNE KÜÇÜKŞAHİN

HAYIRSEVEVER EMİNE KÜÇÜKŞAHİN

ŞEHİR HASTANESİ´NE AMBULANS BAĞIŞLADI?

Hayırsever Emine Küçükşahin´in merhum eşi Bayram Küçükşahin adına Şehir Hastanesi´ne bağışladığı tam donanımlı ambulans Şehir Hastanesi Acil Servisi önünde gerçekleştirilen tören ile hizmete sunuldu?

Vali Yardımcısı Nail Anlar, İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Ali Ramazan Benli, Şehir Hastanesi Başhekimi İlhami Çelik, hayırsever Emine Küçükşahin ve Şehir Hastanesi yöneticilerinin iştiraki ile Acil Servis önünde gerçekleştirilen tören ile Hayırsever Emine Küçükşahin´in merhum eşi Bayram Küçükşahin adına Şehir Hastanesi´ne bağışladığı tam donanımlı ambulans ilimiz sakinlerinin hizmetine sunuldu?

Şehir Hastanesi Başhekimi İlhami Çelik törende yaptığı değerlendirmede ?Bu ambulans bizim için büyük gurur oldu. Bu tür yardımlara ihtiyacımız vardı. Sağlıkta çok daha fazla desteğe ihtiyacımız var. Bu konuda hayırseverimizin gösterdiği gayretten dolayı kendilerine şükran duyuyoruz. Başka yardımseverler tarafından da bu tür yardımların devam etmesini arzu ediyoruz. Bu ambulans birçok canı kurtarmak için çalışacak. Bu ambulansa çok fazla gereksinim duymayız ama hayatın gerçeği, ambulanslara her zaman ihtiyacımız var. Çünkü sağlık her şeyin başında geliyor? ifadesini kullandı?

İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Ali Ramazan Benli ise Kayseri´nin acil sağlık hizmetlerinde iyi bir noktada olduğunun altını bir kez daha çizerek ?Bu ambulans her şeyden önce bir can kurtarmak için çalışacaktır. Şehir Hastanemizde bu konuda bir sıkıntımız vardı. Onun için ambulansın hastanemize verilmesini arzu ettik. Kayseri´de acil sağlık hizmetlerimiz çok iyi bir noktaya geldi. 49 ambulansımızla yüzde 94 oranında 10 dakikanın altında vakaya ulaşıyoruz. Ambulanslarımız da biraz sıkıntı var ama Türkiye ortalamalarına baktığımız zaman ulaşımdaki problemimizi büyük oranda aşmış bulunuyoruz. Hava, kar paleti ve özellikli ambulanslarımızı da farklı şekillerde kullanabiliyoruz. İnşallah daha da iyi olacak. Bu hayırlar bizim enerjimize enerji katıyor? değerlendirmesinde bulundu?

Vali Yardımcısı Nail Anlar´ın da iştiak ettiği törenin sonunda hayırsever Emine Küçükşahin´e plaket takdim edilerek tören noktalandı?


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

ERÜ Çocuk Nörolojisi Bilim Dalı’na EMG Cihazı Bağışladı

Nöroloji Uzmanı Dr. Handan Bilgin: “Epilepsi hastalığı tedavi edilebilir”

Tıpkıbasım Mushaflar Sergisi'ne hayran kaldı

Uzman diyetisyenden “ramazanda beslenme” önerileri

Her 7 kişiden biri böbrek hastası

Robotik cerrahi ve yapay zeka ile diz ve kalça kireçlenmesi olan daha hızlı iyileşiyor

4 cilt tipine özel 4 bakım önerisi

Psikiyatriste gitmekten korkmayın

"Ölüm sebepleri içerisinde kanser ikinci sırada"

Sarıoğlan’da sağlık hizmetleri yerinde değerlendirildi

Rahim ağzı kanseri önlenebilir

Vitamin deposu, turp

Epilepsi hastaları kışın uyku düzenine dikkat: Nöbeti tetikleyebilir

Kayseri Şehir Hastanesi'nde kent nüfusunun 2.5 katı hasta tedavi edildi

Artan grip vakalarına "maske" önerisi

Tulum peyniri şifa kaynağı