Tarih: 18.09.2017 18:04

ZEHİR TACİRLERİNE BİR DARBE DAHA

Facebook Twitter Linked-in

Uyuşturucu satıcılarına yönelik gerçekleştirilen operasyonda Ankara´dan Kayseri´ye uyuşturucu getiren 35 yaşındaki M.B  isimli  şahıs  274 gram metamfetamin ile yakalandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube ekipleri tarafından uyuşturucu satıcılarına yönelik yapılan operasyondan batı illerinden sağladığı uyuşturucuyu Kayseri´de getirdiği belirtilen M.B., Kayseri- Ankara karayolu girişindeki Boğazköprü´de oluşturulan denetim noktasında polis tarafından durduruldu. Otomobilde yapılan aramada 2 poşet içine gizlenmiş 274 gram metamfetamin ele geçirildi. M.B., polis tarafından gözaltına alındı.

Kocasinan Devriye Ekipler Amirliği ve Narkotik Suçlarla Mücadele şube Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu kullandıkları belirlenen 23 yaşındaki G.T., 28 yaşındaki Y.K. ve 32 yaşındaki M.U.  yakalandı. Gözaltına alınan 3 kişinin aracında ve üzerinde yapılan aramada 2 parça halinde Metamfetamin, 1 parça halinde esrar ve 4 parça halinde Bonzai bulundu. Yakalanan 3 kişiden Y.K. ile M.U., uyuşturucu madde kullanmak suçundan haklarında işlem yapılarak salıverildi. G.T. ise uyuşturucu madde ticaretinden gözaltına alındı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —