Tarih: 10.07.2016 21:16

YUSUF YERLİ´NİN AVUKAT OĞLU TAHA YERLİ

Facebook Twitter Linked-in

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Danışmanlarından Yusuf Yerli´nin mutlu günü. Danışman Yerli´nin oğlu Avukat Taha Yerli, Rabia Yerli ile dünya evine girdi. Çiftçin nikahına Kayseri´nin önde gelen yüzleri katıldı.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Danışmanlarından Yusuf Yerli´nin oğlu Avukat Taha Yerli hayatını Rabia Yerli ile birleştirdi. Mazakaland Su Kayaka Parkı´nda gerçekleşen nikah törenine, Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanvekili Başkanı Bekir Yıldız, Kayseri Baro Başkanı Av. Fevzi Konaç, Kaytur Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yalçın, Kay Grup Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Çifçi, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Veli Altınkaya, Kayseri Gazeteciler Cemiyet Başkanı Metin Kösedağ, Yerli ailelerinin akrabaları ve çok sayıda davetli katıldı.
Mazakalan Su Kayak´ında gerçekleşen düşün töreninde, Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanvekili Başkanı Bekir Yıldız, Kayseri Baro Başkanı Av. Fevzi Konaç, Kaytur Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yalçın, ve Esat Ayata çiftin nikahında şahitlik yaptı. Çift, bir ömür beraber yaşlanmak için ?Evet´ dedi.
Biz de Kay Grup ailesi olarak çifte bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.
HABER: M. EMRE KİPMAN



10 TEMMUZ 2016 KAYTV HABER paylaşan: kaytv

Orjinal Habere Git
— HABER SONU —