Yukatel Kayseri başladı

Yukatel Kayseri başladı

Futbolcular ilk idmanı yaptı

Spor Toto Süper Lig temsilcimiz Yukatel Kayserispor’da futbolcular ay sonunda başlayacak olan lig maçları için hazırlıklarına kulüp tesislerinde yaptıkları idmanlarla başladılar. Yaşanan deprem felaketi nedeniyle futbolculara 3 günlük izin verilmişti. 

Süper Lig’de karşılaşmaların kaldığı yerden devam edecek olması nedeniyle temsilcimiz Yukatel Kayserispor’da çalışmalar başladı. Deprem yüzünden ertelenen lig maçları öncesi sarı-kırmızılılar da çalışmalara 3 günlük ara vermişti. Teknik Direktör Çağdaş Atan’ın Trabzon’da olması nedeniyle yardımcı antrenörler yönetiminde yeniden kulüp tesislerinde toplanan futbolcular ilk idmanlarını yaptılar.

Yaşanan deprem felaketinin etkileri hala futbolcuların üzerinde olsa da, bu konuda teknik heyet normal hayata dönmek ve çalışmalara motive olmak gerektiği konusunda futbolculara sık sık uyarılar yaptı. Sakatlıkları bulunan isimlerinde iyileşerek çalışmalara katılmaları ile kalabalık bir şekilde idmanlar başlamış oldu.

Takımda sadece Onur’un ara transfer döneminde Beşiktaş’a gitmesi nedeniyle yaşanan eksiklik olsa da, bu konuda teknik heyet daha öncesinde tedbirini almış ve bu mevkide yedekli bir şekilde oyuncu durumunu da ayarlamış olarak idmanlara başladı. Futbolculardan Mensah, Kemen ve Carol ise özel idman yaparak takımdan ayrı bir çalışma yapsalar da kısa süre içinde onlarında takımla birlikte çalışma yapacağı ifade edildi. 

Haber: Mustafa Gürbüz



Okul sporları kayseri minikler satranç il birinciliği

Kayserispor konya maçına hazır

Hacılar erciyesspor avantajı koruyamadı

Spor a.ş. yaz spor okulları kayıtları başladı

Melikgazi’nin yıldızı feray’a milli davet

Konya maçı için geri sayım sürüyor

Süper lig’de 37.hafta hakemleri açıklandı

Gençlik haftası başladı

Kayseri-konya maçı biletleri satışa çıktı

Kayserispor’da tek hedef galibiyet

Kayserispor kritik virajda

Spor a.ş’den 19 mayıs’a özel

Hasketbol sezonu ankara’da tamamladı

Kvk’nın midileri türkiye finalleri’nde

Elit voleybol adını türkiye finaline yazdırdı

Burak yılmaz’dan ‘var’ çıkışı