Tarih: 21.04.2018 17:07

YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI

Facebook Twitter Linked-in

?Yöresel Ürünler Fuarı´ bir kez daha kapılarını ziyaretçilere  açtı... 20-29 Nisan tarihleri  arasında  açık kalacak olan fuar da yurdun dört bir yanından farklı lezzetleri  ilimiz sakinlerinin  beğenisine sunmak üzere 40´a yakın  firma fuara  iştirak  etti...

 ?Yöresel Ürünler Fuarı´ bir kez daha kapılarını ziyaretçilere açtı... Dünya Ticaret Merkezi´nde açılan ve yurdun dört bir yanında üretilen ürünleri ilimiz sakinleri ile buluşturan fuar 29 Nisan´a kadar açık kalacak?

Çankırı´nın kaya tuzundan, Hatay´ın zeytin yağlı ve defneli doğal sabununa; Erzurum´un meşhur  kara kovan balı ve pestilinden, Safarnbolu´nu Safran özlü kozmetik ve hijyen ürünlerine kadar  yüzelerce ürünün görücüye  çıktığı  fuara  katılan firma temsilcileri de ürünlerini tatmaları için  tüm Kayseri halkını fuara beklediklerini belirterek  davetlerini  yinelediler?

Sadece gıda maddeleri  ile sınırlanmayan fuar alanında giyim eşyalarından,  gıdaya; orman ürünlerinden, organik sabunlara kadar  bir çok ürün bulunurken bazı mekanlarda canlı müzik eşliğinde yöresel ürünleri tatma imkanı da sunuluyor?

Doğal ürünlere meraklı olan ve sağlıklı  gıda tüketmek adına  çaba sarf eden herkes için doğru adres olan Yöresel Ürünler Fuarı  29 Nisan´da  sona erecek?


Kayseri Haber Gazetesi Video Haber


(21 Nisan 2018) YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI
BİR KEZ DAHA KAPILARINI KAYSERİLİLERE AÇTI?

Kayseri Haber Gazetesi

Orjinal Habere Git

— HABER SONU —