Tarih: 27.10.2018 17:57

YEŞİLHİSARLI MİNİK YÜREKLERDEN

Facebook Twitter Linked-in

Yeşilhisar İlçesinde eğitim veren Ziya Gökalp İlkokulu 4/A sınıfının minik yürekleri öğretmenleri Hatice Atila önderliğinde Mehmetçiklerimiz yararına tertipledikleri kermesten elde ettikleri 1515 lirayı ?Mehmetçik Vakfı´ hesabına yatırarak vatan savunması uğruna canlarını hiçe sayan asker amcalarına minnet duygularını ifade ederek küçük yürekleri ile büyük bir mesaj verdiler?

Yeşilhisar İlçesinde eğitim veren Ziya Gökalp İlkokulu 4/A sınıfında eğitim gören kendileri küçük ancak yürekleri büyük öğrenciler öğretmenleri Hatice Atila´nın önderliğinde ?Değerler Eğitimi´ dersi kapsamında herkesin takdirini toplayan bir işe imza atarak hem akranlarına , hem de günü kurtarma mücadelesi içinde bir çok değeri unutan büyüklerine unutulmaz bir mesaj verdiler?

?Vatanseverlik´ konsun işlendiği derslerde asker amcalarına küçük de olsa bir katkı verebilmek için bir kermes hazırlama fikri ile yola çıkan minik yürekler ; aile büyüklerinin de desteği ile hazırladıkları yiyecekleri ilçede faaliyet götsen kamu kurumlarında görev yapan yöneticiler ve ilçe sakinlerine satarak elde ettikleri 1515 lirayı ?Mehmetçik Vakfı´ hesabına yatırarak altı kalın çizgilerle çizilecek bir vefa örneği gösterdiler?

Minik yüreklerin bu gayreti herkesin takdirini kazanırken 95. Yılını kutlamaya hazırlandığımız bugünlerde geleceğimizin emin ellerde olduğunu da sağlaması oldu?

HABER: CEYHUN ÜSTEN




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —