YENİ MAHALLELERE HİZMET SEFERBERLİĞİ BAŞLATTI

YENİ MAHALLELERE HİZMET SEFERBERLİĞİ  BAŞLATTI

Talas Belediyesi, 30 Mart Mahalli İdareler Seçimleriyle ilçeye bağlanan yukarı mahallelerde hizmet seferberliği başlattı.

Seçimlerin ardından yapılan programla harekete geçen Talas Belediyesi  Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, bir yandan mahalle içi satıh kaplama  olarak isimlendirilen soğuk asfalt  ve kilitli parke yaparken, diğer yandan arazi yollarını ıslah ederek çiftçilerin ulaşımına rahatlık getirdi.

Talas Belediye Başkanvekili Av. Nuriye Şimşek, çalışmalarla ilgili bilgiler vererek, "Belediyemize yeni bağlanan yukarı mahallelerden Örencik, Çömlekçi, Yamaçlı`da ihtiyaç görülen yerlere soğuk asfalt tamamlandı. Sosun, Süleymanlı, Çevlik, Alaybeyli, Koçcağız ve Kamber`de devam ediyor." Değerlendirmesinde bulundu…

Başkanvekili Şimşek, ayrıca kilitli parke çalışmalarının da sürdüğünü belirterek, "Çevlik, Süleymanlı, Cebir`de parke çalışması tamamlandı. Buralardaki okullarımızda da parke yapılırken, Kepez ve diğer ihtiyaç duyulan mahallelerimizde bu çalışma devam edecek" ifadesini kullandı.

Şimşek, arazi yollarının da ıslah edildiğini kaydederek, "Talas`a bağlanan bu mahallelerimiz artık modern hayatın gereği olan bütün hizmetleri almaya başladı. Yapılan asfalt, kaldırım ve kilitli parke çalışmalarının yanı sıra çiftçilerimizin tarlalarına daha rahat ulaşabilmeleri için arazi yollarını iş makineleriyle ıslah ettik." diye konuştu.  



“madde bağımlılığı” eğitim programı
İhtiyaç sahibi ailelere ‘220 ton süt’ desteği
Pazar kültürü Melikgazi’de hayat buluyor
Uğurevler’e modern pazar yeri
yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor
Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik
Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı
“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”
Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor
Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak
Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor
Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi
Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek
Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi
Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı