Tarih: 04.05.2012 10:46

YENİ BAĞLANTI YOLU

Facebook Twitter Linked-in

Argıncık semtine yapılan hizmetlerin ve yatırımların hız kesmeden devam ettiğini vurgulayan Başkan Bekir Yıldız, ” Argıncık semtini 25 milyon liraya Mustafa Kemal Paşa Bulvarı'na bağlamış, 16 milyon liraya 16.Caddeyi açmıştık. Şimdi de 8 milyon lira harcama yaparak Argıncık 15. Caddeyi hizmete açacağız” dedi.
Hayatı kolaylaştırmanın, yaşanabilir bir şehir sunmanın Kocasinan Belediyesi'nin hedefi olduğuna dikkat çeken Başkan Bekir Yıldız, ”Argıncık Semti'nde Cengiz Topel, Mehmet Akif ve Cami Kebir Mahalleleri'ni hem birbirine hem de Kocasinan Bulvarı'na bağlayacak 15. Cadde'yi açma hazırlıklarında sona yaklaştık. Bu cadde açıldığında çok önemli bir görev üstlenecek. Bin 400 metre uzunluğunda, 15 metre genişliğindeki 15.Cadde için 2 milyon 250 bin lira kamulaştırma parası ödedik, 1 milyon 750 bin lira daha ödeyeceğiz, bizim arsalarımızla birlikte 5 milyon liralık kamulaştırma harcaması yapmış olacağız. Yolun alt yapısı, kanalizasyonu, asfaltı, kaldırım çalışmaları için de 3 milyon lira harcayıp toplam 8 milyon liraya hizmete hazır hale getireceğiz. Kayseri'ye ve Argıncık Bölgesi'ne son derece stratejik bir bağlantı yolu kazandırmış olacağız” şeklinde konuştu.
İmar ve Şehircilik Müdürü Mehmet Everekli 15. Cadde ile ilgili çalışmalar hakkında Başkan Bekir Yıldız'a bir brifing verdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —